La Retail Show Middle East 2016 (31 mai – 1 iunie, Centrul International de Conventii si Expozitii din Dubai), Star Micronics (Standul RC-32) va prezenta solutii eficiente atat pentru POS-urile traditionale cat si pentru piata in curs de dezvoltare a tabletelor POS. Star va expune cea mai larga gama de solutii de varf proiectate pentru domeniul de retail si pentru industria hoteliera. Toate solutiile de imprimare propuse au conectivitate Bluetooth si Wi-Fi.

Portofoliul extins al Star include cea mai recenta tehnologie de imprimare pentru POS-uri pentru o gama larga de aplicatii si medii. Din oferta noastra fac parte: imprimante traditionale cu Bluetooth, mPOP – dispozitiv unic pe piata, ce combina functionalitatea unui sertar de bani cu utilitatea unei imprimante de bonuri, o imprimanta Wi-Fi entry-level. Solutiile deosebite hardware si software, alaturi de kiturile de dezvoltare (SDK) inseamna integrare usoara, versatilitate si performanta pentru retailerii de maine si pentru partenerii Star.

Cu scopul asigurarii unei comunicari wireless simple si eficiente, TSP143III WLAN este cea mai noua imprimanta adaugata seriei deja renumite TSP100 futurePRNT™. Seria este utilizata de retaileri si restaurante la nivel global, ca, de exemplu, lantul de magazine de jucarii Hamleys sau retailerul de fashion Benetton, dar si la nivel local de restaurante fast food, magazine mici si cafenele.

Cel mai recent produs adaugat seriei va pune la dispozitie o multitudine de caracteristici, printre care viteza de imprimare de 250mm/secunda, cutter automat (cu o durata de viata de 2 milioane de taieri) precum si posibilitatea utilizarii de hartie subtire ce asigura beneficii pentru mediu si costuri de exploatare reduse pentru retailer. Un beneficiu important este si sursa de alimentare interna, dar si kitul de montare verticala inclus in pachet.

Fiind compatibila cu cele mai utilizate sisteme de operare, anume Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, imprimanta are un grad inalt de functionalitate. Datorita posibilitatii de asociere printr-o conexiune simpla de tip WPS, comunicarea wireless se realizeaza printr-un proces usor si rapid. Retailerii pot profita si de instrumentele software din futurePRNT disponibile pentru toata seria TSP100 si, in special, de utilitarul de instalare ce asigura o configurare simpla de pe orice sistem de operare si utilitati de instalare native pentru iOS si Android.

Pentru retaileri si operatorii de orice marime din industria hoteliera ce doresc sa foloseasca cea mai recenta tehnologie de tip mPOS, Star pune la dispozitie un sertar de bani echipat cu imprimanta Bluetooth drept solutie pentru punctele de cumparare mobile. Conectivitatea remarcabila si design-ul compact impreuna cu modalitatea intuitiva de functionare si integrarea usoara definesc solutia unica oferita de Star: mPOP. Simplu si stilat, acest dispozitiv usor si portabil are doar 10cm inaltime si 30cm latime si un aspect elegant ce va completa orice spatiu de vanzare. mPOP cu alimentare frontala poate fi cu usurinta plasat sub spatiul de vanzare, pentru a economisi si mai mult spatiul disponibil. Datorita sistemului de alimentare intuitiv si a cutter-ului partial, fiabila imprimanta termica taie automat hartia de 58mm latime. mPOP poate fi achizitionat impreuna cu un scanner de tip plug and play sau acesta poate fi adaugat mai tarziu.

Pentru o administrare mai buna a cozilor in retail si horeca, Star va ofera imprimante portabile cu Bluetooth si WiFi, care functioneaza pe baza de baterii: SM-S230i si SM-L200. Star asigura conectivitate BLE (Bluetooth Low Energy) pentru utilizatorii iOS ai imprimantei SM-L200, permitand utilizarea unui dispozitiv de mai multe tablete, dar si suport in browserul WebPRNT™ pentru ambele modele. Solutia pune la dispozitia utilizatorilor o platforma usor de folosit pentru printarea chitantelor direct din aplicatii web si este disponibila pe App Store si Google Play. WebPRNT face parte din suita Star de instrumente software care ofera multiple solutii cu o functionalitate mult peste cea a aplicatiilor POS existente. Dintre acestea amintim: functii de economisire a energiei si a hartiei, instrumente eficiente de marketing, precum si facilitatea integrarii in sistemele POS existente.

Simon Martin, Director & Manager General la Star Micronics EMEA afirma: “Star continua sa dezvolte si sa imbunatateasca functionalitatea gamei sale de solutii POS si mPOS pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare din retail si horeca. La Retail Show Middle East 2016, vizitatorii standului Star vor putea sa vada in premiera portofoliul nostru extins de solutii ce asigura performanta superioara si versatilitate unei game largi de aplicatii si medii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 3 =