Star Micronics va participa la Apps World 2015 (18 – 19 Noiembrie 2015, ExCel, London) alaturi de PayPal, compania de procesare a platilor online si va prezenta la Standul 404 gama de solutii de printare pentru punctele de vanzare. Vor fi prezentate ultimele inovatii, inclusiv serviciul de chitante digitale AllReceiptsā„¢ si mPOPā„¢ – sertarul de bani mobil cu imprimanta inclusa conectata prin Bluetooth, dar si accesorii hardware pentru aplicații iOSā„¢, Androidā„¢ si Windowsā„¢.

Producand solutii hardware pentru efectuarea platilor mobile si aplicatii pentru punctele de vanzare mobile, Star Micronics ofera cea mai larga gama de imprimante POS desktop si mobile, certificate MFi pentru Bluetooth si WiFi. Pentru a raspunde noilor cerinte ale pietii, portofoliul Star include o gama stilata de imprimante si sertare de bani albe, si interfata unica WebPRNTā„¢ care este folosită si ca browser.

Datorita experientei Star in integrarea hardware pentru piata de plati mobile, a Interfetei pentru Programare (API) si Trusei de Dezvoltare a Programelor (SDK), dezvoltatorii pot integra cu usurinta aplicații personalizate pentru Android, iOS si Windows, care pot fi folosite in Retail, HoReCa, emiterea de bilete pentru evenimente si in managementul cozilor de asteptare.

Serviciul AllReceipts ofera comerciantilor o solutie rapidă si gratuita pentru a trimite clientilor copii digitale ale facturilor, dar si acces la date, sondaje de opinie si administrarea dispozitivelor. AllReceipts este integrat in driverul imprimantei Star TSP100 si lucreaza independent de software-ul POS al vanzatorului. Este activat la printarea bonului, o copie digitala fiind trimisa direct aplicatiei AllReceipts de pe mobilul cumparatorului fara a necesita o adresa de e-mail.

mPOP, noua solutie mobila pentru punctele de vanzare, combina o imprimanta termica de 58mm conectabila prin Bluetooth si un sertar de bani. Aceasta solutie all-in-one functioneaza cu toate sistemele de operare importante, inclusiv iOS, Android si Windows, pentru a oferi utilizatorilor o solutie versatila care functioneaza instantaneu cu sistemele de plata alese: plata mobila, prin internet sau card. Datorita conexiunii prin Bluetooth este nevoie doar de un singur cablu pentru o functionare completa, iar display-ul mPOP LED va afisa imediat conexiunile si orice problema aparuta, de exemplu terminarea hartiei, etc. Avand 4 porturi USB, incarcarea altor aparate, tablete, telefoane, scannere, etc. se va face prin cablul unic.

Pentru solutiile bazate pe internet, Star WebPRNT ofera o platforma simpla pentru imprimarea bonurilor direct din aplicatiile web pe cea mai mare gama de imprimante Bluetooth din industrie, folosind noul WebPRNT Browser de la Star sau printr-o interfata ‘plug-in’. Noul WebPRNT Browser de la Star, disponibil in GooglePlay sau in App Store, simplifica printarea directa de pe web catre gama larga si accesibila de imprimante mobile de bonuri si etichete, dotate cu Bluetooth cu aplicabilitate in domeniile Retail si HoReCa.

AsuraCPRNTā„¢, platforma interactiva All-in-One de comunicare de la Star, cu o inaltime de 38 cm, ofera dezvoltatorilor o solutie hardware unica pentru crearea de aplicatii personalizate, creand astfel solutii integrate cu valoare adaugata. Avand un procesor puternic, touch screen, imprimanta termica de inalta calitate, MSR integrat optional si un scaner de Coduri de Bare/QR, AsuraCPRNT economiseste la maxim spatiul pentru a fi folosit ca un terminal de sine statator sau ca server pentru a rula diverse aplicatii si continut web. Noul AsuraBrowser de la Star faciliteaza crearea de pagini web pentru programatori si ofera o solutie eficace disponibila in magazine care aduce laolalta tichetele de loialitate, cupoanele, managementul cozilor de asteptare, etc.

“Compania Star se mandreste cu pozitia sa de pionier in fabricarea de solutii de printare mPOS”, a declarat Annette Tarlton, Directoarea de Marketing de la Star Micronics EMEA. “Deoarece solutiile noastre de printare mPOS sunt folosite extensiv in Retail si HoReCa, Star va continua sa conduca si sa defineasca viitorul pietei mPOS care evolueaza atat rapid. Versatilitatea AsuraCPRNTā„¢ si multitudinea de aplicatii posibile ii va asigura prezenta pe o scara mai larga si intr-o varietate mai mare de medii.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 1 =