Star TSP654II ofera imprimare rapida, cu 300mm/secunda si are multiple optiuni de conectivitate pentru sistemele POS standard sau cu conexiune in Cloud.

Ceea ce confera performanta echipamentelor Star este modul eficient de procesare a datelor, astfel ca imprimantele TSP654II tiparesc repede volume mari de consumabile. Un alt avantaj il reprezinta accesoriile incluse in pachet, dar si optiunile suplimentare disponibile, precum capacul de protectie la stropire ori suportul de montare pe verticala.

Imprimantele beneficiaza de sisteme de alimentare tip caseta, sunt echipate standard cu auto-cutter, sunt compacte si ofera posibilitatea tiparirii pe hartie cu latimea de 58mm sau 80mm. TSP654II au suport standard pentru coduri de bare 1D si 2D, imprima la o rezolutie de 203 dpi, au o fiabilitate de aproximativ 60 milioane linii si certificare Energy Star. Pentru seria TSP654II se ofera acces gratuit la serviciile Star Cloud, inclusiv la serviciul de emitere al chitantelor digitale.

Adaptabilitatea seriei TSP654II este evidentiata si de gama de optiuni de comunicare cu sistemele POS standard sau cu conexiune in Cloud: USB, LAN, Bluetooth, Apple AirPrint™ si Star CloudPRNT.

Deoarece exista o cerere in crestere din partea intreprinzatorilor pentru a trece de la terminale POS standard la tablete POS conectate in Cloud, seria TSP654II ofera modele usor de dezvoltat si progresiv scalabile, adaptabile pe masura dezvoltarii afacerii.

Star TSP654IIBI se livreaza ca o solutie completa de tiparire fara fir, compatibila cu Windows, Android si iOS, ce ofera posibilitatea alternarii rapide intre diferite sisteme de operare. Este certificata Apple MFi si include functia Star AutoConnect pentru reconectare automata la ultimul dispozitiv-gazda iOS in caz de repornire sau iesire din raza de comunicare.

Noul Star TSP654II AirPrint este prima imprimanta de pe piata pentru chitante si bonuri de 80 si 58 mm cu certificare Apple AirPrint. AirPrint este o tehnologie de imprimare mobila pentru utilizatorii de dispozitive Apple care permite acestora sa tipareasca in cadrul unei retele private fara instalarea unor drivere de imprimanta. Cu AirPrint preinstalat pe iPad, iPhone, iPod si MacBook, un utilizator se poate conecta si printa imediat la o imprimanta compatibila din retea.

Cel mai recent model din serie este Star TSP654II CloudPRNT-POS si poate fi folosit ca hub prin intermediul a doua porturi USB, iar comunicarea se poate face cu fir, prin Ethernet sau fara fir, prin Wi-Fi. Perifericele preferate pentru conectare sunt afisajul pentru clienti Star SCD222, scanerele pentru coduri de bare 1D/2D (Symbol) sau sertarele de bani. Prin conectarea imprimantei Star si a perifericelor la aceeasi retea, se obtine o solutie mobila completa pentru vanzare, usor de accesat de pe orice dispozitiv cu conexiune la Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 1 =