La Kiosk Summit 2018, desfasurat in 27 septembrie, la Business Design Center, Londra, Star Micronics, lider al solutiilor de tiparire specializate, va expune o gama larga de produse alaturi de info-kiosk-uri realizate de Evoke Creative, Kiosks4Business, 10 Squared si imageHOLDERS, utilizate pentru preluarea de comenzi in fast-food-uri, proceduri de check-in pentru hoteluri, rezervarea si vanzarea de bilete la cinema si pentru pariere.

Cei peste treizeci de ani de experienta ca producator de echipamente pentru info-kiosk-uri si reputatia pentru fiabilitate demonstreaza ca Star are expertiza tehnica si capacitatea de a furniza solutii care satisfac cerintele specifice ale fiecarui client. Aceasta experienta bogata permite Star sa extinda posibilitatile disponibile pentru punctele de vanzare fixe si mobile cu cele mai avansate solutii info-kiosk.

Numeroasele modele de imprimante Star furnizate producatorilor de info-kiosk-uri sunt tot atatea solutii care satisfac necesitatile de folosire pentru diverse activitati, in cele mai variate conditii de utilizare. Imprimanta incapsulata TSP700II si imprimanta TSP654II sunt solutii perfecte pentru kiosk-uri datorita modului simplu de operare. La fel ca imprimantele open frame, si imprimantele incapsulate pentru kiosk-uri sunt usor de instalat, de reparat si de intretinut, astfel ca sunt utilizate din ce in ce mai des. Deoarece TSP700II este multifunctionala, adica tipareste chitante, bilete, etichete si coduri de bare cu o viteza de 250mm / sec., este implementata in variate si numeroase tipuri de info-kiosk-uri.

Pentru a acoperi orice cerinta de comunicare, Star a lansat recent seria mC-Print™ cu 5 feluri de interfete si 2 porturi USB Host care ofera suport pentru multiple periferice, cum ar fi afisajul pentru clienti Star SCD222 ori cititoarele de coduri de bare 1D sau 2D de la Zebra. Imprimantele mC-Print2™ si mC-Print3™ tiparesc cu pana la 250 mm/sec., sunt compacte si au sistem frontal de alimentare cu hartie. In plus, este posibil ca un singur model sa includa toate aceste interfete: Ethernet LAN; Bluetooth (MFi); USB standard; USB Lightning (transfer si incarcare USB pentru iOS) si CloudPRNT™.

Sustenabilitatea este esentiala. Star intelege pe deplin acest lucru si a fabricat modelul de 58mm la fel de inteligent rpecum modelul de 80mm. Datorita preturile in crestere pentru hartie, imprimanta poate tipari pe hartie subtire si permite setarea latimii de printare cu ajutorul instrumentelor ECO. Utilizatorii sunt ajutati astfel sa economiseasca hartia folosita si sa reduca impactul asupra mediului.

Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA, declara: “Suntem incantati sa prezentam la Kiosk Summit 2018 si sa prezentam, pe langa o gama larga de imprimante, si info-kiosk-uri in care solutiile noastre de tiparire au fost implementate cu succes. Echipamentele Star raspund celor mai avansate cerinte actuale in materie de info-kiosk-uri.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =