Star Micronics, producator international de imprimante POS, anunta ca intra in parteneriat cu Elo, furnizor global de monitoare touchscreen si solutii POS, pentru a oferi o noua solutie compacta care sa se potriveasca estetic cu design-ul stilat al celor mai noi solutii POS cu tableta, si care sa ofere performante comparabile cu cele mai bune sisteme POS cu Windows sau Android. Seria de succes I-Series ofera flexibilitatea celei mai bune conectivitati impreuna cu traditionalul Windows, sau Android cu avantajele sale economice si specifice software-ului.

Touchscreen-ul sistemului POS I-Series de la Elo este subtire ca o tableta si este disponibil in variante de 10inch sau de 15inch cu Android, sau de 15inch cu Windows. Sistemele POS I-Series au un stand care incadreaza imprimantele Star din seria TSP100, si seria TSP654II cu Bluetooth, LAN, USB si Cloud (LAN si Remote); in plus puteti opta pentru un cititor de coduri de bare 2D sau un cradle pentru un cititor de carduri. Era logic ca Elo sa aleaga Star ca partener important deoarece Star este recunoscut la nivel global ca producator de top in materie de solutii de printare POS si mPOS pentru retaileri de toate tipurile, de la McDonald’s si Harrods, pana la magazinul din colt. Gama de produse Star este disponibila in Apple Store.

Standul Elo care poate incadra imprimantele Star are dimensiuni reduse, doar putin mai mari ca cele ale imprimantelor Star (142 x 204mm), oferindu-va astfel un ecran mare si mai mult spatiu de lucru. Monitorul touchscreen se poate roti cu usurinta pentru a permite clientilor sa il foloseasca. In functie de aplicatie, imprimanta si cititorul de carduri pot ramane orientate catre vanzator, sau pot fi orientate catre client, intregul sistem POS fiind astfel utilizat pentru self-service.

Ideal pentru retail si HoReCa, acest stand cu imprimanta poate transforma sistemul POS intr-un kiosk, la un pret avantajos, care poate include un dispozitiv pentru digitalizarea semnaturilor, posibilitatea de a difuza reclame si chiar de a convinge clientii sa cumpere si alte produse. Datorita acestui sistem POS de top, cei din retail pot furniza continut de la distanta si isi pot administra dispozitivele folosind un portal web centralizat. EloView®, software-ul de management bazat pe tehnologia cloud, poate bloca sistemul de operare Android pentru a securiza complet datele si poate controla versiunea sistemului.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Succesul acestui nou parteneriat intre Elo si Star reflecta nevoia celor din retail de a adauga la avantajele noilor sisteme POS cu tableta, care sunt elegante si economisesc spatiu, performanta si conectivitatea de care este nevoie in aplicatiile la scara larga din retail.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eight =