Star Micronics va anunta ca a imbunatatit mPOP™, solutia mPOS unica formata dintr-o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani, cu optiunea POPPack, pentru a crea un sistem mPOS flexibil si stilat. Aceasta noua optiune include un cadru de calitate pentru tableta si o baza de suport din metal, acestea pot fi albe, negre sau pot avea alte culori la alegerea clientului. De asemenea este disponibil si un stand PED (pin entry device) pentru platile cu cardul, acesta poate fi alb sau negru.

Cadrul universal pentru tablete care este atasat la baza de suport metalica mPOP are in interior un burete ca sa puteti folosi si tablete de 10 inchi si poate fi rotita la 180 de grade pentru a permite clientului sa vada tranzactia. Cadrul pentru tableta si baza de suport sunt optiuni usor de instalat care completeaza solutia mPOP si creeaza un sistem mPOS portabil si stilat.

Designul POPPack ofera o optiune flexibila impreuna cu securitatea extra care este necesara in mediul aglomerat din retail, pastrand insa elementul de mobilitate. Asta face ca solutia sa fie ideala pentru magazinele mobile, magazinele micro dar si retailerii mari care pot securiza sistemul mPOS la sfarsitul programului.

mPOP este o solutie accesibila, usoara, cu o inaltime de doar 10cm, o latime de 30cm si un design modern. Rolele de hartie sunt usor de incarcat in imprimanta termica, iar cutterul automat taie partial hartia de 58mm latime. Disponibil pe alb sau negru, mPOP poate fi cumparat impreuna cu un scanner plug and play sau separat, avand optiunea de a cumpara scanerul mai tarziu.

Indiferent ca sunteti un retailer mare, un magazin mobil sau un restaurant, folosirea tabletelor in POS reprezinta un mare avantaj pentru afacerea dumneavoastra. Beneficiile incontestabile ale tehnologiei mPOS includ reducerea costurilor, instalare usoara si flexibilitate pentru a reactiona imediat la schimbarile pietei, dar si o eficienta marita. Impreuna cu hardware fiabil si stilat, retailerii pot beneficia de o solutie mPOS care ofera o multitudine de functii.

Anette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Avand in vedere popularitatea mPOP™, Star a lansat POPPack pentru a oferi retailerilor o optiune accesibila care transforma solutia formata dintr-o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani intr-un sistem mPOS care va completa orice punct de vanzare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 17 =