La EuroShop 2017 (5 – 9 Martie 2017, Messe Düsseldorf, Germania), Star Micronics, producatorul international de imprimante POS, va expune cele mai noi inovatii in POS si mPOS cu 7 dintre partenerii sai la Standul 6 / E41.

Acesti parteneri ofera o gama larga de solutii pentru retail, HoReCa si managementul platilor si cozilor de asteptare. Numarul mare de parteneri reflecta calitatea SDK-urilor oferite de Star care permit produselor hardware sa se integreze cu usurinta cu o varietate de solutii software.

Produsele Star care au fost integrate de acesti parteneri arata cat de mult se extinde gama de produse Star, incluse sunt seria TSP100 futurePRNT™, imprimanta multi-functionala  TSP743II, solutia inovatoare care combina o imprimanta cu Bluetooth si un sertar de bani – mPOP™, si interfata HI X Connect cu tehnologia CloudPRNT™ pentru aplicatii de printare la distanta.

Partenerii nostri sunt:

Bit Baker

Ca specialisti in afacerile din domeniul digital, compania bitbakers GmbH & Co.KG dezvolta solutii personalizate pentru a asigura succesul clientilor sai. Flour.io, un produs al bitbakers GmbH & Co.KG, este o solutie software care faciliteaza managementul produselor si care ofera servicii cloud pentru utilizatori. Flour.io include hosting, actualizari si suport tehnic. Solutia pentru retail flour.io permite celor din retail sa isi administreze cu usurinta mai multe magazine si depozite cat si o conexiune catre magazinul online.

Bizerba

Bizerba are o gama de produse specifice pentru industrie, comert si logistica, cu solutii hardware si software legate de cantarire. Oferta lor aduce impreuna produse si solutii care folosesc la taiere, procesare, cantarire, colectare, verificare, comenzi si etichetare. Ei ofera si alte servicii, de la asistenta si inchirieri la etichete si consumabile.

helloCash

helloCash produce software pentru sertare de bani care respecta normele legale ale  GoBD (Ministerul de Finante) din Germania. Acest software poate fi folosit si in Republica Ceha si Austria. Software-ul hellocash functioneaza cu toate versiunile iOS, Android si Windows pe telefoane inteligente, tablete, PC-uri si laptopuri. Acest software are o versiune gratuita, una intermediara care costa 4.90€ pe luna si una premium de 9.90€ pe luna. Imprimante Star compatibile cu sertarele de bani se pot gasi in magazinul online helloCash. Puteti testa software-ul la adresa https://myhellocash.de/

Inventorum

INVENTORUM conecteaza magazinele fizice cu mediul online. Fondat in 2013, INVENTORUM ofera o solutie POS care le permite celor din retail sa isi optimizeze toate responsabilitatile si activitatile. Software-ul combina module pentru bancomat, managementul inventarului, contabilitate si comert electronic intr-o singura aplicatie. Puteti conecta cu usurinta imprimante de bonuri si cititoare de coduri de bare. Avand atatea functii care corespund cerintelor din ziua de azi, INVENTORUM este o adevarata “carlinga” digitala pentru retail. Pentru mai multe informatii vizitati: www.inventorum.com

iZettle & intelligent POS

intelligentpos este un punct de vanzare electronic (EPOS) usor de folosit, eficient si cu un pret avantajos, acesta este folosit in retail, HoReCa si afacerile mobile. Aplicatia facuta pentru iPad ofera control asupra stocurilor, managementul meselor in restaurante si rapoarte in timp real, plus o lunga lista de alte functii. In Septembrie 2016 compania Suedeza de plati mobile iZettle a cumparat intelligentpos. Impreuna, iZettle si intelligentpos ajuta firmele mici sa poata accepta plati cu cardul si le ofera sute de functii care simplifica administrarea si le cresc afacerea.

The Pricing People

Folositi o imprimanta Star cu un cititor de coduri de bare sau un telefon inteligent pentru a printa etichete pentru rafturi si etichete pentru produse. Aceasta solutie se instaleaza cu usurinta si poate functiona folosind tehnologia cloud sau serverele dumneavoastra. Angajatii pot folosi cititoarele existente cu Android si chiar telefoanele personale. Etichetele personalizate pot fi facute contra cost in functie de volum.

Qudini

Vizitati Qudini la standul Star Micronics ca sa vedeti cum este folosita platforma Qudini de catre retaileri de talie mondiala (John Lewis, House of Fraser, Telefonica si multi altii) pentru a-si imbunatati serviciile oferite. Retailerii isi vor putea: coordona cozile de asteptare, accepta programari (facute online si in magazine) si isi vor putea invita clientii la diverse evenimente si workshop-uri desfasurate in magazine. La stand puteti afla cum platforma Qudini si gama sa de functii inovatoare a permis retailerilor sa isi creasca incasarile, sa creasca retenta clientilor, sa isi imbunatateasca eficienta operationala si sa obtina date analitice mai detaliate despre operatiunile din magazine (timpul de asteptare, numarul de programari facute, timp & miscare, etc.).

 

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Suntem incantati de numarul mare de parteneri prezenti la Standul 6 / E41 la EuroShop 2017. Demonstrand cum functioneaza solutiile noastre de printare POS si mPOS impreuna cu o gama de solutii software, vizitatorii vor intelege cum pot fi folosite solutiile noastre in asa de multe aplicatii din retail si HoReCa.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + one =