Star Micronics anunta deschiderea unei noi filiale la Frankfurt, in aprilie 2017.

In anul financiar 2015-2016, Star Micronics EMEA a inregistrat o crestere de 16,5% a numarului de unitati vandute. Aceasta crestere a fost posibila deoarece Star a lansat cea mai mare gama de solutii de printare desktop si portabile dedicata domeniului de puncte de vanzare mobile. Pentru dezvoltarea celei mai recente serii de produse, Star a acordat un loc esential inovatiei, ceea ce a permis producatorului sa obtina o pozitie de top pe piata. Noua gama de produse a marcat in mod esential industria POS.

Star a abordat o strategie foarte ofensiva prin dezvoltarea de parteneriate de succes cu start-up-uri si cu companii consacrate. Aceasta a fost lansata de la sediul EMEA din Marea Britanie, cu sprijinul unor manageri regionali de vanzari experimentati, printr-un canal de vanzari dedicat exclusiv distribuitorilor.

Urmatorul pas logic era investirea pe piata din Germania, iar anuntarea Brexit-ului a confirmat oportunitatea acestei miscari. Avand in vedere actuala situatie tulbure a economiei mondiale, cresterea unitara de 16,5% a Star in perioada financiara 2015-2016 a fost mai mult decat satisfacatoare. Cu aceasta filiala, Star se asteapta la o crestere a vanzarilor in urmatorii ani.

Star este cunoscuta drept o companie care isi asuma initiative urmate imediat de altii. In acest sens, Star este primul producator care a furnizat o imprimanta POS ecologica, o imprimanta POS cu conectivitate Bluetooth certificata Apple, pachete complete de accesorii incluse in pretul imprimantelor, instrumente de marketing gratuite, garantie de 4 ani etc. Continuand principiul inovarii si in afaceri, filiala din Germania beneficiaza de un format si o structura deosebite, care au misiunea sa informeze si sa demonstreze solutiile promovate de Star pentru piata din Germania.

Star va deschide un showroom in inima orasului Frankfurt, intr-un mediu comercial binecunoscut. Aici vor fi prezentate o serie de solutii dezvoltate de Star impreuna cu partenerii sai. Clientii vor putea compara si achizitiona solutii software, in timp ce achizitiile hardware pot fi facute prin intermediul partenerilor de distributie din Germania.

Filiala si showroom-ul din Frankfurt, ce vor functiona strada Kornmarkt, nr. 6, cod postal 60311, vor fi conduse de Morihito Suzuki, care are peste 30 de ani de experienta in domeniul POS printing si retail.

Morihito Suzuki a afirmat: “Astept cu nerabdare sa inaugurez filiala si showroom-ul situate in centrul orasului Frankfurt din Germania, avand un concept atat de diferit. Locatia a fost aleasa pentru pozitia sa centrala in Europa si va permite vizitatorilor din mai multe tari sa experimenteze ei insisi solutiile ce imbina echipamente Star si aplicatii profesioniste dezvoltate de parteneri.”

Simon Martin, Director General al Star Micronics EMEA, adauga: “Datorita cresterii puternice inregistrate, era un pas logic pentru Star sa isi extinda prezenta in Europa si, alaturi de o serie de parteneri germani de software, sa prezinte o gama larga de solutii mPOS. Avem astfel si confirmarea ca Star este principalul producator de POS ales pentru solutiile inovatoare si pentru usurinta cu care pot fi integrate produsele.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × three =