La Paris Retail Week 2017 (19 – 21 septembrie, Paris Expo, Porte de Versailles), Star Micronics (Stand NO56) va prezenta solutii inovative pentru punctele de vanzare traditionale si mobile, alaturi de parteneri dezvoltatori de software pentru retail, precum Tactill, RoverCash (Lundi Matin) si Qudini.

Star ofera o gama larga de solutii flexibile, care pot fi usor imbunatatite odata cu dezvoltarea sistemului POS utilizat. Star are expertiza si experienta pentru a oferi o solutie adaptata cerintelor marilor magazine, care utilizeaza sisteme complexe, dar si afacerilor mici, unde se foloseste un sistem mult mai simplu. Un lider in domeniul sistemelor de vanzare POS traditionale si mobile, Star ofera clientilor din Franta precum France Billet, Ticketmaster, CGR Cinémas si PPMC cele mai recente solutii hardware cu si fara fir, precum si unele dintre cele mai bune solutii software de pe piata.

Pentru comerciantii care cauta o imprimanta desktop performanta, TSP143IIIU, cel mai recent dispozitiv din seria TSP100 futurePRNT™, este o solutie care combina flexibilitatea si economia de costuri proprie tabletelor POS cu fiabilitatea unui sistem POS traditional. Imprimanta TSP143IIIU comunica si alimenteaza concomitent echipamentele iPad sau iPhone conectate direct prin cablul lighting, eliminand si problemele generate de securitatea scazuta a unei conexiuni wireless.

Din punct de vedere operational, mentinerea conexiunilor corecte intre un numar mare de tablete asociate la dispozitive Bluetooth poate fi dificila. TSP143IIIU modifica toate acestea. Se poate conecta atat la un sistem POS traditional, dar si direct la un iPad sau iPhone, prin cablul specific furnizat de Apple. Ca rezultat, sunt eliminate problemele de asociere, configurare si conectivitate frecvente din perspectiva hardware la conectarea prin Bluetooth sau Wi-Fi / LAN, o caracteristica unica in gama imprimantelor POS actuale. In plus, este si o solutie eficienta din punct de vedere al costului, o imprimanta USB fiind mai ieftina decat o versiune Bluetooth sau Wi-Fi.

Succesul folosirii echipamentelor Star alaturi de software dezvoltat de numerosi si diversi furnizori se datoreaza si atentiei acordate intocmirii de SDK-uri (software development kits), precum si a documentatiei oferite care simplifica integrarea. Multe din solutiile software existente pe piata functioneaza cu imprimanta TSP143IIIU, alte aplicatii putand fi usor integrate cu noul SDK cu orice echipament din seria TSP100. Aceasta serie se mentine in topul preferintelor clientilor de pretutindeni in materie de imprimante compatibile cu tablete POS, datorita modelelor care ofera o gama larga de posibilitati de conectare cu sau fara fir si a imprimantei TSP143IIIU, singura in acest moment care se conecteaza direct la dispozitive Apple.

Deoarece Star pune accentul pe conectivitate, comerciantii pot achizitiona azi o imprimanta Star TSP654II cu interfata standard, stiind ca pot adopta orice strategie de conectare in cloud pe viitor, prin simpla inlocuire a interfetei Standard cu interfata HI X. Aceasta interfata se poate utiliza si pe alte modele Star, TSP743II si TSP847II, care tiparesc termic etichete si bonuri cu latimea de 80 sau 112 mm, precum si pe imprimanta matriciala SP700. Alternativ, imprimanta TSP654II HI X este deja echipata cu interfata care ofera conectivitate in cloud. Indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de o solutie moderna, adecvata cerintelor de conectivitate si interoperativitate din domenii precum retail, logistica si HoReCa.

HI X suporta tehnologia Star WebPRNT™ pentru imprimarea in incinta prin aplicatii web si tehnologia Star CloudPRNT™, pentru imprimarea la distanta prin conexiune LAN sau dongle WiFi din aplicatii web sau direct de pe smartphone-uri.

Comerciantii care doresc o solutie POS all-in-one de tip tableta, Star ofera mPOP™, un echipament mobil care imbina o imprimanta Bluetooth cu un sertar de bani, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime. Cu pachetul optional POPPack care include un stand de tableta alb sau negru de inalta calitate (sunt disponibile si alte culori) si o placa metalica, utilizatorii pot obtine o statie mPOS eleganta. Pe langa aspect deosebit, POPPack ofera pozitionarea flexibila si securitatea suplimentara necesare unei solutii mobile intr-un mediu de vanzare aglomerat. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi transportata si depozitata in siguranta.

“Domeniul POS evolueaza”, constata Anette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA. Doamna Tarlton adauga: “Solutiile POS standard ocupa un rol foarte important in retail, insa observam din ce in ce mai multe solicitari pentru solutii POS mobile, bazate pe tablete si conexiune Bluetooth. Star a dezvoltat un portofoliu extins care raspunde acestor schimbari de pe piata. In mod special, imprimanta TSP143IIIU permite comerciantilor de orice dimensiuni sa beneficieze de cea mai recenta tehnologie pentru tablete POS, cu conectivitate sigura si permanenta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =