La RBTE 2016, ce se desfasoara in perioada 9-10 martie, la Olympia, in Londra, Star Micronics, producator international de imprimante pentru domeniul POS si 17 parteneri vor expune ultimele lor inovatii la Standul 310.

Partenerii prezenti ofera o paleta de solutii pentru sectoarele de Retail, HoReCa, plata si administrarea cozilor. Numarul mare de parteneri prezenti la stand reflecta calitatea excelenta a SDK-urilor oferite de Star pentru integrarea facila a unei varietati de solutii software cu echipamentele produse. Dispozitivele Star dotate de catre acesti parteneri demonstreaza amploarea gamei si includ seria binecunoscuta TSP100 futurePRNTā„¢, cu noua TSP143III WLAN, dar si combinatia inovatoare de sertar de bani si imprimanta, mPOP.

Vor fi prezenti la stand urmatorii parteneri:

AirPOS pune la dispozitia comerciantilor din Marea Britanie si Irlanda solutii software POS si pentru plata usor de instalat si de utilizat. AirPOS isi ajuta clientii sa vanda eficient atat in magazine, dar si online, sa controleze inventarul si sa analizeze informatii relevante pentru afacere mai bine ca oricand.

Bizoutsourcing vine cu Just eMenu, o aplicatie POS pentru iPad, inovatoare si de varf pentru restaurante, cafenele, baruri si firme de livrari la domiciliu. Just eMenu permite furnizorilor de servicii HoReCa sa imbuntatateasca experienta clientilor printr-un mijloc rapid si automatizat in totalitate. Solutia noastra este compusa dintr-un POS principal si aplicatii gastronomice separate, astfel incat sa facem lucrurile mai usoare si mai simple la un pret scazut pentru comercianti.

eirpoint este specializata in furnizarea de solutii mobile acelora care doresc un personal mobil sau comercializarea la evenimente de vanzare cu amanuntul si a instalat cel putin 3000 de aplicatii mobile in peste 800 de magazine din Marea Britanie, Irlanda, dar, mai nou, si in Europa continentala. eirport ofera o gama larga de solutii mobile POS pentru sisteme Apple POS, iPad POS si Windows mobile POS.

EPOSability ofera o solutie IT ampla pentru sectoarele HoReCa si Retail, cu scopul precis de a furniza atat software, cat si intretinere si suport. Desi ne-am concentrat sa includem infrastructura wireless, software de administrate a restaurantului si echipamente POS specifice unui iPad POS, putem oferi si acces la cloud personalizat pentru fiecare client.

EPOS Direct asigura solutii EPOS pentru cel putin 30.000 de utilizatori din peste 21 de tari prin intermediul suitei Emperium POS in diverse varinate, functie de necesitatile utilizatorului. Toate solutiile noastre sunt configurabile si integrabile cu aproape orice terta parte. EPOS Direct este sustinuta de experienta temeinica adunata in peste 16 ani si de centrul international de suport cu program permanent.

Ergonomic Solutions s-a dezvoltat rapid, iar acum este lider mondial in proiectarea, producerea si furnizarea de cele mai avansate solutii ergonomice de montare si de securitate pentru o gama larga de echipamente tehnologice statice si mobile. Creator al SpacePole, Ergonomic Solutions este lider de piata cu cele 4,2 milioane de instalari personalizate ale SpacePole.

Intelligent Point of Sale este compania care a creat intelligentposĀ®, o aplicatie POS pentru iPad cu conectivitate in cloud, un sistem EPOS ieftin si de varf care permite comerciantilor vanzarea rapida si usoara a produselor, controlul si urmarirea vanzarilor si a stocului in timp real, din orice locatie.

iVend ofera solutii integrate de administrare pentru comerciantii cu amanuntul adecvate modului actual de lucru, implementand tehnologie facuta sa permita schimbarea, nu doar sa dureze. Noi consideram ca principala grija a comerciantilor trebuie sa fie oferirea unei interactiuni de calitate clientilor, nu administrarea echipamentelor, licentele software sau upgrade-urile.

iZettle este cel mai bun furnizor de aplicatii si servicii mobile de plata din Europa. De la cititoare de carduri pentru telefoane smart si tablete la case de marcat, instrumente de vanzare si creditare pentru intreprinderi mici, toate solutiile iZettle sunt simplu de instalat, foarte sigure si concepute sa ajute la dezvoltarea micilor afaceri.

Lightspeed este una dintre cele mai bune solutii de comert electronic si puncte de vanzare pentru comercianti, cu peste 34.000 de clienti care tranzactioneaza 7 miliarde ā‚¤ anual. Punand accent pe mobilitate, eficienta si design, produsele lor POS usor de utilizat folosesc tehnologia cloud, permitandu-va accesul la afacere de oriunde si oricand.

PayPal si-a unit fortele cu Star Micronics cu de a ajuta mai multi detinatori de afaceri sa foloseasca telefoane smart si tablete ca puncte de vanzare. Cititorul de carduri Pay Pal Here contactless Chip & PIN poate fi utilizat cu aplicatiile iOPS si Android ale partenerilor, astfel incat comercianti de toate marimile sa poata face tranzactii pe loc si sa mai rateze vreo vanzare.

PCMS este o companie specializata in tehnologie pentru sectorul Retail recunoscuta international, furnizoare de solutii software premiate pentru magazine si intreprinderi din domeniul Retail si domenii asociate. Solutiile noastre comerciale end-to-end permit comerciantilor sa ofere o experinta de cumparare mai atractiva si mai conectata. Suita oferita de PCMS, VISION Commerce, este cea mai cuprinzatoare platforma pentru intreprinzatorii din sectorul Retail.

Quetzal/SumUp este o solutie POS inteligenta si facila conceputa in mod special pentru operatiuni de vanzare de incaltaminte si imbracaminte. Puternica dar eleganta, Quetzal pune la dispozitia micilor intreprinzatori tehnologia marilor companii pentru raportarea si administrarea eficienta a inventarului.

Revel Systems ofera solutii POS cu conectivitate in cloud pentru iPad POS care sunt simple, intuitive, inteligente, eficiente si accesibile. Cu sediul in San Francisco, compania noastra a putut influenta unele din cele mai mari schimbari in spatiul global POS din mai multe ramuri ale industriei.

Shopwave da comerciantilor posibilitatea unei intelegeri aprofundate a desfasurarii zilnice a afacerilor in mai multe magazine cu analize in timp real oferite prin intermediul unei aplicatii iPad POS usor de utilizat. Faciliteaza integrarea fara probleme a celor mai noi tehnologii, cum sunt platile mobile, instrumentele de administrare a cozilor si a inventarului in timp real.

Time Saving a dezvoltat un sistem de management al cozilor de ultima generatie care reduce la minim timpul de asteptare si permte clientilor sa-si utilizeze mai bine aceasta perioada oferind notificari in avans. Are conectivitate in cloud, deci este simplu de instalat si de utilizat pentru toti participantii (angajati, clienti, administratie). InOut este un sistem de administrare al cozilor inovativ, modern si rapid.

Vend este un software de administrare pentru sectorul Retail cu conectivitate in cloud care permite comerciantilor sa accepte plati, sa vanda in magazin si online, sa administreze inventarul, sa recompenseze fidelitatea clientilor si sa raporteze situatia afacerii in timp real. Lucram cu 15.000 de comercianti din toata lumea, de la proprietari ai unui singur magazin la lanturi de magazine. Comercianti din mai multe sectoare de activitate, inclusiv casnic si cadouri, profita de mari beneficii datorita utilizarii Vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + sixteen =