Star Micronics, producator international de imprimante POS, are placerea de a va anunta ca intra in parteneriat cu SWOOPOS pentru a furniza sistemul mobil de comenzi pentru a 22-a editie a petrecerii de Craciun organizata de ALMR (Asociatia Comerciantilor cu Licenta) pe 15 Decembrie 2016. Prestigiosul eveniment pentru sectorul HoReCa atrage peste 1200 de persoane importante din industrie si se va desfasura la Old Billingsgate, Londra.

Participantii la petrecerea de Craciun ALMR vor putea sa isi comande bauturile direct la masa prin aplicatia SWOOPE. Aplicatia functioneaza impreuna cu sistemul POS mobil SWOOPOS pentru a facilita comenzile mobile si plata in orice fel de locatie, dar si colecteaza date analitice importante si permite folosirea campaniilor de marketing mobil.

Folosind software-ul SWOOPOS pentru POS si aplicatia pentru smartphone SWOOPE, restaurantele vor putea oferi clientilor posibilitatea de a comanda inainte de a ajunge, de a comanda pentru acasa, sau sa sara peste coada si sa faca o comanda separata direct de la masa. SWOOPOS aduna informatii in timp real despre toate aspectele afacerii, de la eficienta angajatilor la numarul de clienti, date despre vanzari si timpul petrecut in locatie. Astfel patronii vor avea toate datele si vor putea lua decizii mai bune pentru afacerea lor.

Comerciantii care folosesc SWOOPOS pot comunica direct cu potentialii clienti incarcand oferte exclusive sau vouchere in aplicatie. Fiecare restaurant poate trimite aceste oferte catre anumiti clienti in functie de varsta, sex, sau daca este client nou sau vechi. Aplicatia SWOOPE foloseste tehnologie de ultima generatie care poate detecta clientii care sunt la maxim 15 metri de locatie, pentru a le trimite mesaje cu oferte speciale.

Acest serviciu permite utilizatorilor sa caute oferte in functie de locatie sau sa vada ofertele disponibile vizualizand profilul unui restaurant anume. Utilizatorii aplicatiei SWOOPE pot profita de oferte folosind aplicatia sau direct in restaurante, de asemenea primesc notificari de la aplicatie si email-uri despre cele mai bune oferte disponibile.

Solutia mPOS folosita de SWOOPOS este foarte eficienta, deoarece au ales Star ca furnizor de hardware. Imprimanta cu Bluetooth TSP654IIBl este o solutie cu caracteristici unice, de exemplu viteza mare de 300mm/s si optiunile multiple de conectare pentru sistemele traditionale si cele bazate pe tehnologia Cloud.

Facuta pentru cei care vor sa integreze dispozitive wireless portabile in solutia lor POS, imprimanta TSP654IIBl este ideala pentru printarea de pe tablete, smartphones sau alte dispozitive mobile. Ea poate fi folosita cu succes in managementul cozilor de asteptare, tichete pentru evenimente, tranzactii in retail, comenzi in restaurante si multe alte aplicatii.

Fiind compatibila cu sistemele de operare Apple iOS, Android, Windows si Linux, TSP654IIBl poate trece oricand de la iOS la Android sau alt sistem pentru a permite configurarea imprimantei si selectia modului MFi sau SPP cand sunt folosite celelalte sisteme de operare. Chiar daca aveti o imprimanta TSP654IIBl cu o conexiune traditionala, o puteti transforma intr-o imprimanta Cloud prin simpla schimbare a interfetei, astfel aveti acces la o solutie Cloud la un pret foarte bun.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: „Suntem incantati sa fim in parteneriat cu SWOOPOS pentru a furniza un sistem eficient de comenzi pentru mese. Cu asemenea solutii software si hardware inovatoare, SWOOPOS si Star pot oferi o solutie mPOS care este greu de intrecut.”

Lee Nazari, fondator si Director General al SWOOPOS declara: Suntem incantati sa lucram cu ALMR pentru a aduce solutia noastra software inovatoare in atentia retelei lor de antreprenori din sectorul de retail si HoReCa. Cu ajutorul celor de la Star, software-ul nostru inovator pentru comenzile mobile va permite tuturor invitatilor sa comande rapid, direct de la masa. Astfel, petrecerea ALMR de Craciun va merge ca pe roate si va fi mai frumoasa.”

Scurt istoric Star Micronics
Fondat in 1947, Star Micronics este unul din cei mai mari producatori de imprimante din lume si are centre de productie, marketing si service peste tot in lume. Avem peste 1900 de angajati si o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de Lire sterline. Star Micronics si-a creat un portofoliu impresionant de imprimante POS care contine atat imprimante termice cat si matriciale, folosite pentru coduri de bare, ticketing, bonuri si etichete. Tehnologia Star este folosita si in multe mecanisme de printare instalate in kiosk-urile multimedia. Produsele Star Micronics sunt disponibile international prin reteaua de distribuitori si dealeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × three =