Star Micronics, producator international de imprimante POS, are placerea de a va anunta ca imprimanta mobila SM-L200 a fost selectionata de Payleven pentru a face parte din solutia all-in-one pentru plati, aprobata de compania publica de transport din Londra pentru a fi folosita de catre taximetristii londonezi. Dupa ce a devenit obligatoriu ca taximetristii sa poata accepta plati cu cardul si sa emita bonuri fiscale, Payleven a intrat in parteneriat cu Star pentru le oferi un pachet complet, compatibil cu taxiurile model TX. Pachetul este format din:

Cititor de carduri contactless si Chip & PIN
Imprimanta de bonuri cu Bluetooth Star SM-L200
Suport de vehicul pentru cititorul de carduri (pentru pasageri)
Suport de vehicul pentru cititorul de carduri (pentru sofer)
Alimentator pentru imprimanta
20 de role de hartie termica

Solutia de la Payleven este usor de instalat si este compatibila cu toate tipurile de carduri de credit si debit. Pentru bonuri, imprimanta compacta SM-L200 cu Bluetooth de la Star ofera o viteza mare de printare, display LCD si rezistenta la caderi de la 1.2m. Pe langa consumul redus de energie, avantajele imprimantei SM-L200 includ conectarea automata cu mai multe tipuri de dispozitive Apple iOS si Android.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Star este incantat sa lucreze cu Payleven pentru a oferi taximetristilor Londonezi o solutie all-in-one pentru plati care este fiabila si are pret foarte bun.”

Scurt istoric Star Micronics
Fondat in 1947, Star Micronics este unul din cei mai mari producatori de imprimante din lume si are centre de productie, marketing si service peste tot in lume. Avem peste 1900 de angajati si o cifra de afaceri de peste 250 de milioane de lire sterline. Star Micronics si-a creat un portofoliu impresionant de imprimante POS care contine atat imprimante termice cat si matriciale, folosite pentru coduri de bare, ticketing, bonuri si etichete. Tehnologia Star este folosita si in multe mecanisme de printare instalate in kiosk-urile multimedia. Produsele Star Micronics sunt disponibile international prin reteaua de distribuitori si dealeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 1 =