La EuroCIS 2018, Star lanseaza o serie noua de imprimante de bonuri cu 5 interfete si hub pentru conectarea de echipamente ajutatoare.

In cadrul evenimentului EuroCIS 2018, desfasurat in perioada 27 februarie – 1 martie, la Düsseldorf, in Germania, Star Micronics va prezenta la standul 9/A14 solutii inovatoare alaturi de parteneri de software precum Aecora, bitbakers (Flour.io), INVENTORUM, iZettle si Pickware.

Star ofera o serie de solutii flexibile care pot fi usor imbunatatite pe masura ce evolueaza cerintele pentru sistemul POS utilizat. De la sisteme complexe de retail la echipamente pentru mici magazine, Star are experienta sa va ofere solutii eficiente la pretul potrivit. Star pune la dispozitia operatorilor mici si mijlocii cat si marilor lanturi de restaurante, precum McDonald’s, cele mai noi tehnologii din domeniul sistemelor POS clasice si pe tablete, cu conexiune in Cloud, Bluetooth, precum si solutii mobile de tiparire cu conectivitate fara fir.

Noile imprimante propuse de Star, mC-Print 2 si mC-Print 3, imbina aspectul sofisticat cu o functionalitate extinsa. Designul imprimantelor si forma compacta se incadreaza in tendintele actuale de aranjare a spatiilor comerciale, iar functionalitatea este asigurata de sistemul frontal de incarcare si emitere a bonurilor, viteza de 250 mm/sec si urmatoarele interfete: Ethernet LAN, Bluetooth (MFi), USB, lighting USB (comunicare si incarcare pentru dispozitive iOS) si Cloud PRNT. La acestea se adauga si hub pentru conectarea unor periferice utile, precum: scanner, display pentru clienti etc.

Pe langa aspect, noile imprimante sunt perfect adapate utilizarii intense, cu taste usor de folosit si cu panou de control protejat.

Star are o solutie si pentru ingrijorarile cauzate de preturile in crestere ale consumabilelor: imprimantele pot tipari pe hartie foarte subtire, cu latime de 80 si 58 mm si ofera instrumente care ajuta retailerii sa economiseasca hartie si sa reduca impactul asupra mediului. Si costurile de instalare sunt mentinute la un nivel redus, datorita aplicatiei Star Utility, care permite realizarea simpla si rapida a tuturor setarilor necesare.

mC-Print incorporeaza suita de servicii Star Cloud, care include o aplicatie de emitere digitala a bonurilor si o aplicatie de gestionare a echipamentelor prin Internet. Ca urmare, comerciantii au acces la o multitudine de servicii financiare si de marketing la un cost redus, perfecte pentru modul de business omnidirectional practicat astazi.

Cea mai recenta adaugire la binecunoscuta serie TSP100 futurePRNT este TSP143IIIU, singura imprimanta de bonuri cu conexunie USB capabila sa asigure comunicare si alimentare prin cablu lightning pentru dispozitive Apple ca iPad, iPod sau iPhone. Deoarece imprimanta permite conectarea directa a dispozitivelor Apple, beneficiati de o conexiune sigura, fara problemele de securitate pe care le presupune conectarea fara fir, de flexibilitatea si costul redus oferit de sistemele POS pe tablete si profitati de fiabilitatea sistemelor POS traditionale.

Succesul Star cu numeroase companii de dezvoltare software se datoreaza atentiei acordate SDK-urilor si a documentatiei complete care faciliteaza integrarea. Din experienta Star, multiple solutii software sunt deja compatibile cu TSP143IIIU. Pentru alte aplicatii software integrarea se poate realiza rapid, datorita noilor SDK-uri si nu doar cu TSP143IIIU, ci cu toate produsele din seria TSP100. Seria TSP100 isi mentine statutul de serie preferata de imprimante de bonuri datorita modelelor cu diverse interfete, inclusiv Bluetooth si WLAN.

Pentru a rezolva actualele cerinte de conectivitate, dar si pentru a fi pregatiti pentru cele viitoare, Star propune TSP654II echipata cu o interfata standard, care poate fi inlocuita oricand cu interfata HI X, daca optati pentru migrarea in cloud. HI X se poate utiliza si pe alte imprimante Star, care tiparesc pe etichete, chitante si bonuri de 80 sau 112 mm latime, cum sunt modelele termice TSP743II, TSP847II si imprimanta matriciala SP700. TSP654II se poate achizitiona deja echipata cu interfata HI X. Indiferent de varianta aleasa, veti beneficia de o solutie moderna pentru domeniul HoReCa, adaptata inclusiv pentru comenzi online.

Partenerii nostri din domeniul software si-au indreptat atentia si catre integrarea solutiei mPOP in sistemele POS pe baza de tablete. mPOP, un echipament cu un design elegant si structura compacta, de doar 10 cm inaltime si 30 cm latime, contine o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani. Pentru crearea unei solutii complete, Star ofera si POPPack, un pachet care include un suport pentru tableta (alb, negru sau alte culori) si o placa de metal. POPPack asigura un plus de flexibilitate si de siguranta pentru localurile aglomerate, fara sa renuntati la mobilitatea solutiei. La sfarsitul zilei, statia mPOS poate fi transportata sau depozitata in siguranta.

De curand, Star a prezentat solutie de imprimare o noua imprimanta mobila dedicata aplicatiilor POS si de logistica: SM-L300. Noua imprimanta este usor de utilizat datorita afisajului OLED, a conectivitatii Bluetooth 4 (BLE) si Bluetooth standard care ii permite sa fie asociata cu diverse dispozitive Apple iOS. Este ideala pentru imprimarea de bonuri si chitante in magazin, pe teren, precum si de jurnale si rapoarte. SM-L300 beneficiaza de diversi senzori: optic (pentru black mark), transmisiv, de sfarsit de hartie si poate tipari pe consumabile cu latimea de 76 mm. Imprimanta bifeaza toate cerintele de mobilitate: se poate folosi prinsa la curea, acumulatorul asigura 41 de ore de functionare, se poate monta pe vehicule, se poate alimenta cu ajutorul unui cradle de 5 V amplasat pe suprafata de lucru sau chiar direct prin cablu micro USB.

„Domeniul comercial se dezvolta rapid”, afirma Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA. „Pe masura ce cloud-ul si tabletele POS sunt tot mai populare si mai utilizate, Star a dezvoltat un portofoliu extins care raspunde acestor schimbari de piata, cu cea mai recenta tehnologie mPOS cu conectivitate la orice nivel. Doua bune exemple in acest sens sunt noile imprimante mC-Print si TSP143IIIU”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − three =