Star Cloud Services, un sistem auxiliar liderului de piata in materie de productie de imprimante de bonuri, Star Micronics, a primit premiul IoT Excellence Award 2015 pentru inovatie, premiu prezentat de catre Crossfire Media si TMS.

IoT Evolution Excellence Award 2015 onoreaza produse inovative ce suporta deducerea informatiei direct de la senzori si sisteme.

Conceput pentru a aduce solutii pentru retaileri, Star Cloud Services transforma imprimantele de bonuri deja existente in magazine in dispozitive conectate prin cloud. Retailerii interesati intr-o intelegere mai detaliata a nevoilor clientilor folosesc Star Cloud Services pentru a transforma bonurile in tranzactii digitale care ofera date importante pentru o mai buna tratare a nevoilor emise de catre cumparatori.

”Suntem onorati sa primim acest premiu pentru Star Cloud Services, mai ales ca celelalte produse nominalizate s-au ridicat, de asemenea, la un nivel inalt.” a spus David Salisbury, din departamentul Sales&Margeting Star Micronics. ”Ne aflam intr-o perioada in care clientii devin din ce in ce mai priceputi la tehnologie, astfel ca retailerii apeleaza la solutii de tip IoT pentru a isi intelege mai bine cumparatorii. Castigarea acestui premiu confirma gradul nostru inalt de implicare in rezolvarea problemelor clientilor.”

”Este placerea mea sa ofer acest premiu catre Star pentru excelenta in inovatie cu programul Star Cloud Servies.” spune Carl Ford, CEO Crossfire Media.

Serviciile Star Cloud au fost infiintate pentru a le aduce solutii IoT retailerilor, permitand conectarea la Cloud pentru toate imprimantele Star Micronics din magazine.Astfel, transformand imprimantele in dispozitive permanent conectate, contribuie la o mai buna comunicare intre retailer si consumator, oferindu-le retailerilor posibilitatea de a interactiona cu publicul tinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 13 =