Star Micronics sunt incantati sa anunte faptul ca Smart Volution sunt cei mai noi parteneri care isi vor integra propria solutie cu sistemul mPOP™ de la Star.

mPOP™ este un sistem POS mobil compact de ultima generatie. Simplu si elegant, acest dispozitiv usor si portabil are doar 10cm inaltime si 30cm latime si un design deosebit care va completa orice spatiu de vanzare.

Poate fi pozitionat in siguranta sub tejghea in timp ce dumneavoastra puteti folosi alimentarea frontala cu hartie si, in acest mod, veti salva spatiu considerabil.

mPOP a primit certificarea Mfi de la Apple Inc. (compatibil cu iPhone, iPad, iPod) si functioneaza cu toate sistemele de operare cunoscute, inclusiv iOS de la Apple, Android si Windows, ceea ce le ofera o solutie maleabila utilizatorilor.

Registrul de bani cu tableta incorporata de la Smart Volution este un sistem EPOS destinat retailerilor mici si mijlocii care doresc o solutie de ultima generatie la un cost convenabil.
Avantajul acestui sistem este ca ofera calitatea de care se bucura retailerii mari, dar este conceput in asa fel incat sa se adapteze, din punct de vedere financiar, la nivelul celor mici si mijlocii.

TCR arata si se comporta ca un registru standard, astfel ca nu va fi nevoie de training suplimentar pentru familiarizarea utilizatorilor. Se potriveste foarte bine daca doriti sa il implementati intr-un magazin nou sau, pur si simplu, doriti sa inlocuiti vechiul sistem.

Justin Coward, CEO al Smart Volution: ”Recunoastem pozitia importanta pe care Star o detine in zona de retail si suntem incantati sa ne aliniem alaturi de acestia, prin produsul nostru, TCR.”

Annette Tarlton, director Marketing Star Micronics EMEA: ”Luand in considerare faptul ca Smart Volution reprezinta o companie de mare influenta in dezvoltarea aplicatiilor mobile wireless, Star se bucura sa se li se alature acestora prin integrarea mPOP™.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 12 =