Producatorul de imprimante Star Micronics a colaborat cu Comtrex Systems pentru a furniza o solutie POS complexa lantului de restaurante Rosa’s Thai Café.

Rosa’s Thai Café promoveaza bucataria thailandeza autentica, lantul de restaurante fiind astazi alcatuit din 10 unitati.

Rosa’s Thai Café, Star Micronics si Comtrex Systems
Inainte de a deveni lantul de astazi, Rosa’s Thai Café a inceput ca un chiosc de street food. Calitatea excelenta a mancarii a convins rapid clientii si a devenit un favorit al publicului. In timp, mentinand calitatea si atentia publicului, afacerea s-a dezvoltat, cu restaurante peste tot in Londra.

Cand au avut in vedere un sistem POS, Rosa’s Thai au dorit o solutie rentabila ca si cost, care sa poata tipari bonuri si chitante pentru clienti, dar si comenzi pentru bucatarie. Au obtinut solutia potrivita prin imbinarea de software furnizat de Comtrex Systems si de echipamente produse de Star Micronics. Initial, la un POS cu sistem de operare Windows au fost conectate doua imprimante: TSP143II ECO pentru emiterea de bonuri si chitante si SP742 LAN pentru tiparirea de comenzi pentru bucatarie. Optand pentru Star TSP143II ECO, s-au realizat si economii importante de hartie si energie, un avantaj binevenit pe langa costul redus al imprimantei.

Astazi, cand afacerea s-a dezvoltat, compania foloseste cel mai recent model din seria TSP100, gama apreciata pentru compatibilitatea cu aplicatiile gratuite din suita futurePRNT™. TSP143IIIU are viteza de imprimare de 250 mm/sec si poate fi conectata atat la un sistem POS standard, dar si la o tableta POS. Aceasta imprimanta are o caracteristica unica fata de echipamente similare de pe piata: permite conectarea direct prin cablul lighting, specific Apple si faciliteaza comunicarea sigura si incarcarea simultana cu orice iPad, iPod sau iPhone.

Clive Keywood, Sales Manager la Comtrex Systems, a declarat: “Suntem o companie de sisteme ePOS dedicate restaurantelor si concepem, dezvoltam si furnizam solutii de peste 30 de ani. Sistemele noastre ofera informatii si control asupra inventarului, angajatilor, a veniturilor si cheltuielilor, precum si analize si rapoarte care va ajuta in dezvoltarea si imbunatatirea ulterioara a afacerii. Suntem parteneri Star Micronics de cativa ani si am folosit echipamentele lor in numeroase locatii din Marea Britanie. Impreuna, putem oferi solutia adecvata pentru un singur restaurant sau pentru un intreg lant de restaurante”.

Declaratia lui Keywood a fost completata de Punky Patra-Yanan, din partea Rosa’s Thai Café: “Pe masura ce afacerea noastra se dezvolta si deschidem noi locatii, ne bazam pe un sistem POS performant si fiabil, care sa ne permita sa functionam cat mai eficient intr-un mediu aglomerant si solicitant. Solutia oferita de Comtrex Systems alaturi de Star Micronics ne ajuta sa facem exact acest lucru”.

Star Micronics (Stand 515) si Comtrex Systems (Stand 6150) vor fi prezente la evenimentul Restaurant Tech Live 2017, desfasurat la Londra, in perioada 26 – 27 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =