Kiosk-urile sunt prezente in sectorul ospitalitatii de ceva timp, dar rolul lor se schimba iar, tot din aceleasi motive ca pana acum – imbunatatirea serviciilor, care duce la marirea satisfactiei clientilor, din care rezulta cresterea profiturilor. Pentru restaurantele cu servire rapida kiosk-ul are potentialul de a mari vanzarile, deoarece poate procesa un numar mai mare de comenzi intr-un timp scurt. Pentru client, kiosk-ul nu doar reduce timpul de asteptare dar ii si imbunatateste experienta, oferindu-i posibilitatea de a personaliza comanda, crescand astfel satisfactia clientilor.

Star Micronics, producator international de imprimante POS si producatorul de top de kiosk-uri Evoke Creative au lucrat cu retaileri importanti si cu unele din cele mai mari firme din lume, inclusiv McDonald’s. Competitia acerba si consumatorii in continua schimbare forteaza restaurantele cu servire rapida sa foloseasca produse mai bune si sa le livreze mai repede si mai proaspete.

Cei de la Evoke au fost contractati pentru a crea viitorul terminal de autoservire pentru McDonald’s. Diferentele demografice globale si diferentele culturale au facut ca produsul sa trebuiasca sa fie intuitiv si cat mai usor de folosit iar in acelasi timp sa aiba o estetica prietenoasa si imaculata. Volumul de productie si posibilitatea de a fi livrat la nivel global au insemnat ca produsul trebuie fabricat eficient, expediat si instalat in toata lumea cat mai usor si sigur, dar si sa poata ramana in functiune 24/7 in conditii grele. Cei de la Evoke si-au folosit vastele cunostinte tehice pentru a face o gama de produse modulare adaptabile care sa fie capabile de a utiliza diferite optiuni hardware care se gasesc in diferitele piete cu care lucreaza compania.

Produsul final a stabilit un nou standard pentru aparatele de autoservire folosite in industrie. Inovand la fiecare pas, cei de la Evoke au reusit sa produca cel mai bun terminal la cel mai bun pret si in acelasi timp s-au asigurat ca fiabilitatea si calitatea sunt prioritare.

Pentru printarea de bonuri, Evoke a apelat la Star pentru a le furniza o imprimanta performanta si fiabila care sa poata face fata conditiilor grele in care functioneaza kiosk-ul. A fost aleasa imprimanta cu carcasa robusta TSP700II deoarece ofera solutia perfecta pentru simplitatea operarii in kiosk-uri de lux. Oferind aceeasi performanta ca o imprimanta fara carcasa, o imprimanta cu carcasa este mai usor de instalat, de asemenea service-ul si mentenanta se pot face mult mai usor, ceea ce determina folosirea lor din ce in ce mai prevalenta in kiosk-uri. In plus, capacitatea multifunctionala unica a imprimantei TSP700II de a printa bonuri, bilete, etichete si coduri de bare la 250mm/s a dus la folosirea ei intr-o si mai mare varietate de medii si aplicatii kiosk.

Directorul Tehnic de la Evoke, Dean Ward a declarat: “Aveam nevoie de o solutie de printare eficienta si fiabila, iar imprimantele Star ne-au oferit tot ce aveam nevoie, s-au incadrat si in design-ul nostru care nu necesita unelte pentru inlocuirea componentelor, iar schimbarea rolelor se face foarte usor. Ca furnizor principal pentru McDonald’s UK era esential pentru noi sa gasim componente care pot fi produse in cantitate mare si care sa functioneze de fiecare data, imprimantele Star au fost alegerea noastra pentru aceste proiecte.”

Imprimantele ca TSP700II pot adauga valoare datorita posibilitatii de a trimite chitante digitale, oferind operatorilor din retail si industria ospitalitatii oportunitatea de a trimite materiale promotionale direct pe smartphone-urile clientilor. Pentru sectorul ospitalitatii, acesta ofera posibilitatea de a creste vanzarile din moment ce clientii pot accesa cupoane oricand si astfel pot profita de reduceri. Serviciul de chitante digitale de la Star AllReceipts™, creat de Star Cloud Services este disponibil gratuit cu gama de imprimante cu carcasa.

Este activat prin simpla printare a unui bon, trimitand o copie digitala catre aplicatia AllReceipts de pe mobilul clientului fara a avea nevoie de adresa de email sau numar de telefon. Chitantele pot fi revendicate doar o singura data dupa care sunt sterse, chitantele salvate pe dispozitivul clientului pot fi sortate dupa data sau retailer si pot fi etichetate “business” sau “personal”. Receipt Flip este cea mai noua functie adaugata aplicatiei AllReceipts, fiind prima care ofera optiunea de a folosi ambele parti ale bonului. Aceasta functie permite firmelor de retail sa foloseasca verso-ul bonului digital, la fel cum pot face in realitate, pentru a afisa termeni si conditii, politica magazinului, promotii, materiale de marketing, etc.

Imbunatatind serviciul AllReceipts, functia Engage NOW permite vanzatorului sa ofere linkuri catre promotii, reduceri, cupoane, etc. Clientii care folosesc aplicatia AllReceipts trebuie doar sa atinga logo-ul firmei in lista de chitante de pe smartphone si vor fi directionati catre un URL oferit de firma. Engage NOW este securizat si poate fi personalizat simplu si usor. Acest tip de tehnologie imbunatateste kiosk-urile si permite firmelor sa comunice direct cu clientii.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Parteneriatul de succes dintre Star Micronics si Evoke ofera servicii si experienta la un nivel fara egal in industria kiosk-urilor. Lucrand cu operatori importanti din multe industrii, oferim solutii kiosk care asigura competenta tehnica si design-ul creativ necesar pentru extinderea prezentei kiosk-urilor pe cat mai multe piete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 4 =