Producatorul international de imprimante POS Star Micronics a anuntat ca va participa la RBTE 2018 (2-3 mai, Olympia, Londra) la standul F100 alaturi de Qudini, o companie de management al experientei clientilor, specializata in oferirea de software SaaS in domeniul retail-ului, pentru gestionarea cozilor si pentru programarea de rezervari. Qudini va prezenta platforma de gestionare a experientei clientilor cu conectare in cloud alaturi de imprimanta TSP700II LAN de la Star. Platforma le permite comerciantilor cu amanuntul sa reduca numarul de clienti nedeserviti, sa creasca conversiile si sa optimizeze eficienta in magazin, datorita posibilitatii de stabilire a unor intalniri si rezervari, setarea de cozi virtuale, facilitarea operatiunilor de tip “click and collect” si a solicitarilor de asistenta. Qudini colaboreaza cu parteneri din diverse domenii, printre care O2, Telefónica, John Lewis si House of Fraser sau Serviciul National de Sanatate al Regatului Unit, pentru a imbunatati vanzarile, operatiunile, loialitatea si satisfactia clientilor. Platforma permite comerciantilor cu amanuntul sa imbunatateasca experientele clientilor in magazin prin caracteristici precum:

Virtual Queue Management: vizitele clientilor in magazin sunt gestionate mai eficient, iar cozile fizice si spatiile de asteptare aglomerate sunt inlocuite cu cozi digitale mai rapide si clientii mai multumiti;

Efectuarea programarilor pe mai multe cai: disponibilitatea pe zile si ore, resursele de personal si fluxul de clienti sunt evaluate, iar programarile se efectueaza in consecinta in magazin, pentru o locatie sau pentru o interventie chirurgicala;

Click and Collect: clientii care se pot inregistra online si care primesc actualizari personalizate devin clienti loiali datorita experientelor pozitive;

Call Back: prin crearea unei liste de clienti care asteapta sa primeasca informatii despre un serviciu sau pentru colectarea unei comenzi, distribuitorul personalizeaza modul de comunicare si contribuie la loialiatea clientilor pentru o marca.

Imogen Wethered, CEO si co-fondator al Qudini, a declarat: “Suntem incantati sa colaboram cu Star Micronics la editia din acest an a RBTE, printre cele mai importante evenimente tehnologice de retail din Europa. Unul dintre punctele de interes ale evenimentului este examinarea provocarilor existente cu care se confrunta comerciantii cu amanuntul in mediul economic actual si de a le depasi prin optimizarea proceselor si tehnologiilor deja folosite in magazin. La show-ul din acest an, vom prezenta platforma cu conectare in cloud pentru gestionarea experientei clientilor la standul Star, iar comerciantii cu amanuntul vor putea sa experimenteze seria noastra de solutii pentru programarea de de intalniri si rezervarea de evenimente, cozi virtuale, operatiuni de click and collect si solicitarea de asistenta”.

Wethered adauga: “Colaborarea cu parteneri precum Star le confirma comerciantilor cu amanuntul capacitatea noastra de a gestiona experienta clientilor lor si ne ajuta sa ne angajam strategic pe noi piete”.

Pentru imprimarea chitantelor si bonurilor, Qudini a selectat imprimanta Star TSP700II LAN, care imbina viteza mare cu functionalitatea superioara. Echipamentul este ideal pentru mediile de vanzari aglomerate, datorita posibilitatii de tiparire cu 250 mm/secunda si a spatiului de stocare pentru role cu diametrul de 100 mm, adica cu 60 % mai multa hartie decat daca s-ar folosi role standard de 80 mm.

Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA, a spus: “Suntem incantati sa colaboram cu Qudini la RBTE si sa prezentam platforma lor adaptabila si bogata in caracteristici. Intr-un domeniu cu o evolutie rapida asa cum este retail-ul, comerciantii cu amanuntul trebuie sa puna accent pe imbunatatirea experientei clientilor in magazin si pe personalizarea comunicarii. Software-ul performant oferit de Qudini, alaturi de echipamentele inovatoare ale Star ofera solutii tangibile, care raspund acestor provocari si faciliteaza imbunatatirea operatiunilor si gestionarea fluxului de clienti, genereaza loialitate fata de marca si contribuie semnificativ la satisfactia clientilor”.

Informatii de baza despre Qudini

Qudini este o platforma cu conectare in cloud care permite marcilor cu locatii fizice sa creeze experiente excelente clientilor. Rezultatele sunt obtinute prin tehnologia de gestionare a cozilor si a clientilor, la care se adauga functionalitati pentru programarea si rezervarea de intalniri si evenimente online. Qudini lucreaza cu: O2, Telefónica global, John Lewis, Thomas Cook si multi alti cunoscuti comercianti cu amanuntul, precum si cu restaurante ca NHS, Honest Burgers, Hoppers, The Diner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + fourteen =