Star Micronics anunta lansarea imprimantei TSP143III LAN, cea mai noua din renumita serie TSP100 futurePRNTā„¢. Multitudinea caracteristicilor si raportul foarte bun calitate-pret plaseaza TSP143III LAN deasupra imprimantelor competitiei si asigura un impact dramatic asupra mediului de retail. Astfel pozitia de lider a Star pe piata mPOS cat si cea POS traditionala va fi consolidata.

TSP143III LAN este o imprimanta entry-level cu Ethernet care are o conexiune LAN prin cablu si un port Serial ‘virtual’, ea este facuta sa functioneze cu cele mai bune sisteme de operare, printre care Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows. Printre caracteristicile importante se numara viteza de printare de 250mm/s, un auto-cutter tip ghilotina (fiabilitate 2 milioane de taieturi) si capacitatea de a folosi hartie subtire, imprimanta este prietenoasa cu mediul si reduce costurile de operare pentru utilizator. Aceasta solutie eficienta din punct de vedere al costurilor vine cu alimentator integrat si cu un kit de montare verticala.

Utilizatorii beneficiaza si de avantajele software-ului futurePRNT care este inclus cu seria TSP100. Acest software permite utilizatorilor sa instaleze setari pentru clienti chiar inainte de a scoate imprimanta din cutie. Toate setarile sunt salvate pe PC fara sa mai fie nevoie sa preconfigurati imprimanta, veti economisi astfel timp si bani cheltuiti pe servicii de mentenanta. Utilizatorii pot folosi Receipt Redesign, care este inclus in futurePRNT, pentru a crea bonuri cu logoul firmei si le pot personaliza pentru a inspira clientii dar si pentru a economisi hartie si energie.

TSP143III LAN foloseste noul serviciu de chitante digitale AllReceiptsā„¢ de la Star, ce permite utilizatorilor sa ofere clientilor o copie digitala a chitantei sau a bonului cat si acces la date analitice, sondaje si managementul dispozitivelor. Fara a necesita efort, AllReceipts ruleaza in cadrul driver-ului Star TSP100 si functioneaza independent de software-ul POS al utilizatorului. Este activat prin simpla printare a unui bon, trimitand o copie digitala catre aplicatia AllReceipts de pe mobilul clientului fara a avea nevoie de adresa de email sau numar de telefon. Chitantele pot fi revendicate doar o singura data dupa care sunt sterse, chitantele salvate pe dispozitivul clientului pot fi sortate dupa data sau retailer si pot fi etichetate “business” sau “personal”.

Serviciul de chitante digitale elimina problemele care sunt asociate deobicei cu trimiterea chitantelor pe email, inclusiv timpul petrecut notand adresele de email si posibilitatea ca acestea sa fie scrise incorect. Pentru clienti, avantajul pe care il observa imediat este posibilitatea de a ramane anonimi si totusi sa poata primi chitante si cupoane in format digital.

Imbunatatind serviciul AllReceipts, functia Engage NOW permite vanzatorului sa ofere linkuri catre promotii, reduceri, cupoane, etc. Clientii care folosesc aplicatia AllReceipts trebuie doar sa atinga logo-ul firmei in lista de chitante de pe smartphone si vor fi directionati catre un URL oferit de firma. Engage NOW este securizat si poate fi personalizat simplu si usor.

Receipt Flip este cea mai noua functie adaugata aplicatiei AllReceipts, fiind prima care ofera optiunea de a folosi ambele parti ale bonului. Aceasta functie permite firmelor de retail sa foloseasca verso-ul bonului digital, la fel cum pot face in realitate, pentru a afisa termeni si conditii, politica magazinului, promotii, materiale de marketing, etc.

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA declara: “Star isi imbunatateste continuu portofoliul pentru a oferi celor din retail si din industria ospitalitatii, solutii care au cat mai multe caracteristici la preturi convenabile. Noul TSP143III LAN completeaza seria de succes TSP100 futurePRNTā„¢, oferind o puternica imprimanta entry-level cu Ethernet pentru POS-ul traditional cat si pentru piata mPOS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 4 =