Producatorul international de imprimante Star Micronics anunta ca Nobly POS, un important furnizor de software, se va alatura la standul 5151 din cadrul Restaurant Tech Live (26 – 27 septembrie, ExCeL, Londra). Nobly POS isi va prezenta solutia dezvoltata si la standul 414 de la Coffee Shop Innovation 2017.

Infiintat in 2013, Nobly POS ofera o noua generatie de sisteme de puncte de vanzare pentru iPad usor de utilizat, care permite comerciantilor din mai mult de 40 de tari sa-si instaleze punctele de vanzare in cateva minute, fara sa apeleze la experti si fara asistenta. Nobly POS este unul dintre furnizorii preferati de clientii din domeniul HoReCa si este evaluat la 5 stele Trustpilot. Software-ul Nobly POS este utilizat in domeniul HoReCa in afaceri cum fi: cafenele, autoserviri, magazine alimentare sau restaurante, deoarece permite comerciantilor sa-si gestioneze inventarul si personalul, sa obtina informatii despre afacere datorita celor peste 30 de tipuri de rapoarte care pot fi generate, sa stabileasca programe de loialitate, sa accepte plati cu cardul, este compatibil cu aplicatii contabile si nu numai. Aplicatiile Nobly sunt disponibile in Marea Britanie, SUA, Canada si alte 20 de tari.

Star Micronics si Nobly POS
“Am creat Nobly POS ca o alternativa mai inteligenta, mai usor de utilizat si mai accesibila la solutiile traditionale EPOS pentru PC. Echipa noastra se mandreste cu faptul ca este un partener tehnologic de incredere pentru clienti nationali si internationali din HoReCa, care detin cafenele, magazine alimentare, restaurante sau lanturi de restaurante. Scopul nostru este sa-i ajutam pe comerciantilor sa se concentreze asupra a ceea ce fac cel mai bine printr-un produs si suport excelente”, spune George Urdea, unul dintre fondatorii Nobly POS.

Nobly POS furnizeaza echipamente si aplicatii POS care intregreaza cea mai recenta si inovativa tehnologie, de aceea a si ales din portofoliul Star imprimanta termica de bonuri TSP143IIIBI, cu interfata Bluetooth si mPOP. TSP143IIIBI este compatibila cu diverse sisteme de operare: Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, insa are si o functie de autoconectare pentru iOS, asigurand comunicare imediat dupa pornirea iPad-ului sau cand tableta iese din raza de comunicare a imprimantei. Viteza de imprimare de 250 mm/sec si cutter-ul automat tip ghilotina, cu capacitatea de a efectua aproximativ 2 milioane de taieri si capacitatea de tiparire pe hartie foarte subtire asigura un cost redus de operare pentru comerciant si un impact minim asupra mediului. In plus, sursa de alimentare este interna, iar kitul inclus standard permite instalarea pe verticala a imprimantei.

Star mPOP permite proprietarilor de afaceri sa profite de un sistem POS compact si performant. Este o combinatie unica de imprimanta Bluetooth si sertar de bani mobil, este usoara si compacta, cu o inaltime de doar 10 cm si o latime de 30 cm si are un aspect elegant, care se potriveste oricarui spatiu de vanzare. Deoarece mPOP are sistem frontal de incarcare al consumabilelor, se poate amplasa sub tejghea, daca spatiul de lucru este restrans. Alte beneficii ale mPOP sunt modul de emitere al bonurilor, cutter tip ghilotina ce efectueaza taieri partiale si capacitatea de utilizare a rolelor de 58 mm latime. Conectivitatea remarcabila, operarea intuitiva si integrarea simpla definesc solutia unica produsa de Star.

Cu optiunea POPPack care include un stand de tableta negru de inalta calitate si o baza metalica, utilizatorii pot crea cu succes o statie mPOS eleganta. Design-ul POPPack ofera flexibilitate in locatiile HoReCa aglomerate, mentinand si mobilitatea solutiei. Astfel ca statia mPOS poate fi depozitata sau transportata dupa sfarsitul zilei de lucru.

“Suntem incantati sa ii avem pe Nobly POS la standul nostru de la Restaurant Tech Live 2017”, declara Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA. “Nobly POS a luat piata cu asalt dupa ce a instalat cu succes sistemul POS pentru iPad intr-o serie de spatii comerciale din Marea Britanie, inclusiv BOXPARK, Croydon”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − five =