Aleppo Grill este un local situat in centrul Londrei, specializat in bucatarie mediteraneana, care ofera preparate cu specific sirian si libanez pentru care se folosesc cele mai bune si mai proaspete ingrediente. Un sistem POS folosit in aceasta locatie trebuia sa indeplineasca mai multe conditii: sa faca fata unui numar foarte mare de solicitari si sa permita preluarea comenzilor pe tableta, online si pe telefon mobil. Solutia aleasa este alcatuita dintr-o imprimanta termica Star TSP143III Lan si aplicatia AnyPrint dezvoltata de Naxtech.

Imprimanta Star TSP143III LAN este compatibila cu cele mai utilizate sisteme de operare de pe piata – Android, iOS, Linux, Mac OS si Windows, ofera conexiune prin cablu Ethernet si port serial virtual. Principalele avantaje ale echipamentului sunt viteza de imprimare de 250 mm/sec, auto-cutter-ul tip ghilotina, care poate efectua aproximativ 2 milioane de taieri si capacitatea de a tipari pe hartie foarte subtire. In plus, sursa de alimentare este interna si se poate instala si folosi pe verticala cu ajutorul kitului de montare inclus.

Operatorii din domeniul ospitalitatii pot profita si de aplicatiile incluse in suita futurePRNT disponibila pentru toate echipamentele din seria Star TSP100. Aceasta suita gratuita ofera posibilitatea crearii de bonuri si chitante personalizate care sa informeze si sa atraga clientii, precum si optiuni prin care sa reduceti consumul de energie electrica si de hartie.

Software-ul Naxtech AnyPrint instalat pe un sistem POS cu sistem de operare Windows inseamna pentru Aleppo Grill posibilitatea preluarii de comenzi online, pe un telefon mobil sau in locatie, pe tableta si tiparirea lor pe o singura imprimanta. Un alt mare avantaj al solutiei este capacitatea de tiparire a bonurilor in orice limba.

Moaz, proprietarul restaurantului Aleppo Grill, explica: “Acum putem primi comenzi direct de la clientii nostrii. Acestea se transmit online, de pe telefoanele mobile sau pe tabletele puse la dispozitia clientilor in locatie, care ofera posibilitatea plasarii comenzilor fara asteptarea la coada si fara interventia unui ospatar. Toate comenzile, indiferent de sursa din care provin, sunt tiparite la imprimanta Star conectata la sistemul POS”. Acesta adauga: “Site-ul food-ordering.co.uk si imprimanta Star ne-au scutit de necesitatea cumpararii de echipamente aditionale pentru primirea comenzilor. Imprimanta Star se foloseste pentru toate comenzile plasate online, prin telefon sau in restaurant si este foarte simplu de instalat si de configurat. Cel mai important aspect este ca, datorita acestui sistem, nu mai avem de platit comisioane sau abonamente catre site-uri de plasare a comenzilor. Putem sa pastram cu 15-30% mai multi bani din ceea ce obtinem, iar acest aspect conteaza foarte mult”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =