Mitsibushi Electric Europe B.V au ales Star TSP100 ECO ca solutie pentru Self-Service

Mitsubishi Electric Europe, B.V au dezvoltat Kiosk Gifts, un foto kiosk digital gandit pentru magazine ce vor sa ofere solutii self-service complete. Kiosk Gifts este disponibil in varianta desktop si cu piedestal, furnizand un software de editare foto interactiv si simplu de utilizat. Acesta accepta imagini de pe CD, USB, Bluetooth, telefoane mobile si prin intermediul site-urilor de socializare.

Usor de folosit, acest soft va permite sa va personalizati fotografiile, sa eliminati efectul de ochi rosii, sa corectati culorile, sa decupati si sa apropiati pozele. Totodata, va puteti printra fotografiile in diverse formate, le puteti face colaje, albume, calendare, in functie de nevoile dumneavoastra.

TSP100 ECO este o solutie care protejeaza mediul, reduce consumul de hartie cu 70%, fara sa omita consumul de energie si necesitatile pentru impachetare.
TSP100 ECO vine cu o gama variata de instrumente ce va ajuta sa personalizati aspectul documentelor tiparite, toate acestea fara costuri suplimentare.Mitsubishi Electric Europe, B.V. au ales aceasta solutie acum cel putin 6 ani, fiind o imprimanta de calitate si de durata, economisind hartie si protejand mediul inconjurator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 16 =