intelligentpos by iZettle a integrat cu succes gama de imprimante mPOS Star Micronics, inclusiv cea mai recenta adaugire la seria TSP100: TSP143IIIU, singura imprimanta USB entry-level la nivel mondial care comunica si incarca simultan si direct dispozitive iPad sau iPhone, eliminand nesiguranta conexiunilor wireless in medii aglomerate.

Dupa ce a dezvoltat prima aplicatie iPad EPOS cu conexiune in cloud, intelligentpos a avansat din punct forte in punct forte cu cea mai recenta versiune a aplicatiei sale, potrivit companiei, care rivalizeaza cu caracteristicile software-urilor propuse de lideri ai pietei. Conceptul intelligentpos a fost de a crea un software EPOS simplu, accesibil si usor de folosit, pentru ca modul de analiza al afacerilor mari sa fie disponibil si operatorilor de IMM-uri, la doar 39£.

Conceptul a fost pus in aplicare cu deplin succes tinand cont de faptul ca aplicatia intelligentpos pentru iPad ofera aceleasi caracteristici si functionalitati precum cele ale unui sistem EPOS dedicat PC-urilor, pentru doar o parte din costurile de instalare si de functionare. Modulul back-office performant inclus in abonamentul standard ofera flexibilitatea de a gestiona afacerea si sertarul de bani de la distanta, oricand si de oriunde. Datorita unui nou nivel de gestiune online si al sincronizarii bidirectionale, operatorii pot crea, edita si gestiona produse, preturi si categorii de la distanta, prin intermediul unui iPad sau al serviciului back-office, iar actualizarea si publicarea se vor face automat pe orice terminal din companie.

Din punct de vedere hardware, tehnologia POS trebuie adesea sa functioneze in medii foarte diverse si solicitante astfel ca au fost preferate terminale POS traditionale, cablate, ceea ce implica cheltuieli ridicate de instalare. Un alt factor care contribuie la dificultatea situatiei este ca tabletele asociate unor imprimante POS necesita conexiuni de retea si cabluri pentru conectare sigura a imprimantei si incarcarea tabletelor iar comunicarea wireless (fara cabluri) este considerata inadecvata.

Confruntati cu aceste probleme, operatorii din mai multe domenii au fost reticenti in a profita de flexibilitatea si reducerile de cost asociate tabletelor mobile POS, fiecare punct de lucru trebuind sa fie adaptat in functie de localizare, tip si volum de tranzactii. Gestionarea unei infrastructuri alcatuita din mai multe tablete si dispozitive Bluetooth asociate poate fi dificila din punct de vedere operational in ceea ce priveste mentinerea conexiunii corecte intre perifericele si dispozitivele potrivite.

Cum dezvoltatorii de software si operatorii din retail si HoReCa se indreapta din ce in ce mai mult spre solutiile POS pentru Apple iOS, Star a introdus noua TSP143IIIU. Pe langa faptul ca este compatibila cu terminalele POS traditionale, TSP143IIIU este singura imprimanta USB care se poate conecta direct la iPad sau iPhone prin cablul Lightning furnizat de Apple pentru comunicatii USB sigure, spre deosebire de tehnologiile anterioare de comunicare fara fir. Drept urmare, problemele de configurare obisnuite ale conectarii prin Bluetooth sau ale retelelor Wi-Fi/LAN referitoare la asocierea dispozitivelor, setarea infrastructurii, conectivitate etc. sunt eliminate.

Un iPad sau iPhone comunica direct cu imprimanta similar cu modul de comunicare dintre o imprimanta USB si terminalele traditionale, ceea ce ofera operatorilor din magazinele mari o solutie fiabila pentru executarea unui volum mare de tranzactii, dar si pentru mediile unde comunicarea fara fir este dificila. Noua imprimanta permite actualizarea si implementarea imediata de decizii pentru intreaga infrastructura, deoarece imbina flexibilitatea tabletelor POS cu fiabilitatea terminalelor POS traditionale.

“Star a acordat o atentie marita nevoilor pietei mPOS aflata in crestere si a dezvoltat un produs care va creste profitabilitatea pentru comercianti, oferind in schimb intelligentpos sansa sa acorde fiabilitatea de care au nevoie si clientii mai mari si ne-a permis sa furnizam clientilor nostri preturi si mai bune. Suntem extrem de incantati de TSP143IIIU”, afirma Robin Knox, CPO/co-fondator, intelligentpos by iZettle.

“A fost o reala placere sa vedem reactia extraordinara a dezvoltatorilor de software ca intelligentpos la cea mai recenta solutie de imprimare pentru tablete POS. TSP143IIIU functioneaza perfect cu software-ul lor, adaugand inca un model din cunoscuta serie Star TSP100 la portofoliul lor de hardware POS. Comerciantii din retail si operatorii din HoReCa pot beneficia acum de un echipament de incredere, eficient din punct de vedere al costurilor, cu software de plata inovator”, adauga Annette Tarlton, director de marketing, Star Micronics EMEA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − fifteen =