La EuroShop 2017 (5 – 9 Martie 2017, Messe Düsseldorf, Germania) producatorul international de imprimante POS – Star Micronics, va prezenta gama sa de solutii de printare POS si mPOS care fac fata cu succes provocarilor din mediul de retail. Star va fi insotit de mai multi parteneri printre care Bizerba, Bit Baker (Flour.io), Friendlyway, Hellocash, Inventorum, iZettle & Intelligent POS, The Pricing People si Qudini la standul 6 / E41.

Cei care vor vizita standul vor putea incerca mai multe solutii, inclusiv noua tehnologie Star – CloudPRNT™, care ofera conectivitate cloud la toate nivelele si printare de la distanta direct de pe un server web catre orice imprimanta Star. In plus, Star va lansa cel mai nou model de imprimanta mobila – SM-L300, si va prezenta cele mai noi imbunatatiri ale mPOP™ – solutia care combina o imprimanta Bluetooth cu un sertar de bani.

Imprimantele de etichete, bonuri si tichete Star TSP654II, TSP743II si TSP847II, impreuna cu imprimanta de bucatarie SP700 pot fi upgradate cu usurinta si transformate in imprimante cloud doar folosind interfata HI X Connect. Alternativ, imprimanta  TSP654II CloudPRNT vine cu interfata cloud-ready integrata.

Instalata pe imprimantele compatibile, interfata HI X Connect ofera mai multe optiuni de conectare si instrumente pentru dezvoltare de software, fiind astfel o solutie versatila si de viitor. Conexiunile WiFi, USB si Ethernet pot fi folosite toate in acelasi timp, iar imprimanta va printa in ordinea emiterii comenzilor.

Star CloudPRNT permite printarea de la distanta direct si in siguranta de pe un server web catre imprimante Star oriunde in lume fara a avea nevoie de un sistem POS sau un PC, evitand astfel complicatele configuratii de retea. Aceasta solutie este ideala pentru aplicatiile POS bazate pe cloud ca marcarea preturilor in magazin, Click & Collect, comenzi pentru restaurante si servicii de curierat.

Versatilitatea interfetei HI X Connect este sporita datorita platformei digitale gratuite de transmitere a bonurilor si de aplicatia AllReceipts™. Acest serviciu va permite sa va conectati la interfata imprimantei pentru a incarca automat toate bonurile si cupoanele catre serviciile de cloud Star, ca apoi clientii sa le poata descarca pe dispozitivele lor mobile prin simpla scanare a codului QR generat automat.

Spre deosebire de chitantele electronice pentru care clientul este nevoit sa isi dea adresa personala de Email, bonurile care folosesc coduri QR pastreaza anonimitatea, securitatea si nu deranjeaza clientii. Aceasta este o caracteristica atractiva, deoarece clientii sunt preocupati de securitatea datelor lor personale si au mai multa incredere in retailerii care nu le cer prea multe informatii.

Ca solutii mobile, Star a lansat inca o imprimanta mobila pentru aplicatii de logistica si POS. Imprimanta SM-L300 este usor de folosit, are un display LCD si foloseste in premiera atat conectivitate Bluetooth 4 (BLE) cat si Bluetooth clasic, ea poate astfel sa se conecteze la mai multe dispozitive Apple iOS. Aceasta imprimanta foloseste consumabile de 80mm latime si poate la fel de bine sa printeze bonuri in magazine si pe teren, cat si etichete intre 40mm si 80mm latime, cu sau fara liner. De asemenea, are senzor reflectiv (pentru black mark), transmisiv si pentru sfarsitul rolei.

Imprimanta SM-L300 este facuta pentru a functiona stand la curea, cu o baterie ce dureaza 13 ore, si poate fi montata in masina folosind suportul optional, sau pe birou folosind cradle-ul de 5V. Aceasta imprimanta versatila are toate functiile posibile pentru mobilitate si poate fi incarcata folosind si un cablu micro USB. Browser-ul WebPRNT™ de la Star care simplifica printarea directa de pe un server web, impreuna cu aplicatia de printare PassPRNT™ reprezinta software-ul potrivit pentru a complementa toate functiile acestei imprimante mobile sofisticate.

Pentru retailerii care cauta o solutie care combina o imprimanta Bluetooth si un sertar de bani, mPOP de la Star este ideal datorita pretului avantajos si dimensiunilor mici de doar 10cm inaltime si 30cm latime. Avand iesire frontala a bonurilor, mPOP poate fi amplasat cu usurinta sub tejghea pentru a economisi la maxim spatiul. mPOP functioneaza cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Apple iOS, Android si Windows, oferind astfel utilizatorilor o solutie versatila cu Bluetooth care este pregatita sa functioneze cu software POS compatibil si un sistem de plata cu cardul.

Cele mai noi imbunatatiri pentru mPOP includ compatibilitate cu cititorul de coduri de bare 2D DS9209 si posibilitatea de a adauga un sertar de bani secundar folosind portul aditional RJ11. In plus, aveti disponibil suport SDK pentru noul display compact pentru clienti cu conectare prin USB – SCD222.

Cu optiunea POPPack care include un suport de tableta alb sau negru (puteti alege si alte culori) si o baza de suport din metal, utilizatorii pot crea un sistem mPOS stilat. Design-ul POPPack este o optiune flexibila care ofera securitatea de care este nevoie in mediul HoReCa, pastrand in acelasi timp elementul de mobilitate. Astfel puteti pune sistemul mPOS la loc sigur sau sa il transportati la finalul programului.

Simon Martin, Director si Manager General la Star Micronics EMEA declara: “Star imbunatateste continuu si creaza noi functionalitati pentru gama de solutii POS si mPOS, pentru a putea face fata nevoilor din retail si HoReCa. Datorita partenerilor nostri care vor folosi solutii mPOS la standul Star de la EuroShop 2017, vizitatorii vor putea vedea cum solutiile noastre sunt utilizate cu succes in mai multe tipuri de aplicatii si medii.”

Toate produsele mPOS mentionate sunt disponibile in Apple Store si la reselleri din toata Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − one =