La RBTE 2016, ce se va desfasura in perioada 9-10 martie, la Olympia, in Londra, Star Micronics (standul 310) anunta expunerea unui nou stativ mPOS proiectat de Ergonomic Solutions. Acesta va fi prezentat si de Ergonomic Solutions la standul 518. Ergonomic Solutions este unul dintre principalii furnizori de tehnologii de montare si solutii mobile, iar ultima lor gama, seria de incinte C-Frame, contine un stativ pentru tableta si un suport pentru dispozitivul mPOP™ creat de Star. Acest dispozitiv cu caracteristici atat de imprimanta, cat si de sertar de bani, cu conectivitate Bluetooth alaturi de stativul si suportul SpacePole constituie o solutie mPOS eficienta, compacta si eleganta pentru Retail.

C-Frame este o incinta inovatoare, proiectata conform celor mai noi tendinte in domeniu, adecvata tabletelor de orice tip. Sustine aproape orice tableta de 25,4 cm (10″) multumita mansonului interior proiectat inteligent. C-Frame poate intr-adevar individualiza experienta unui client si sa duca aplicatiile mPOS si de sine statatoare la un nou nivel de sofisticare datorita paletei de culori reci, a optiunilor de montare si a optiunilor de mascare a sertarelor de numerar.

Stativul inalt din gama C-Frame este dotat standard cu un element de rotatie care elimina necesitatea unui afisaj pentru client. Deoarce poate fi utilizat fie direct pe suprafata de vanzare, fie impreuna cu un sertar de bani, ofera flexibilitate si vizibilitate optime si operatorului, si vanzatorului, deci poate transforma pe loc un punct clasic de vanzare intr-un sistem de vanzare asistata sau cautare de produse.

Mark Crysell, Director de promovare produse la Ergonomic Solutions, a declarat: “Lucrand cu Star, am avut oportunitatea sa combinam incinta pentru tablete C-Frame cu mPOP si astfel sa oferim o combinatie de produse excelente cererii in crestere pentru puncte de vanzare bazate pe tablete, care sa fie si atractive, dar si sofisticate”.

Simplu si elegant, acest dispozitiv usor si portabil are doar 10cm inaltime si 30cm latime si un design deosebit care va completa orice spatiu de vanzare. Alternativ, mPOP poate fi pozitionat sub tejghea pentru o economie sporita de spatiu, datorita pozitionarii frontale a optiunii de alimentare cu consumabile. Aceasta imprimanta termica fiabila poate fi incarcata si superior si are o ghilotina care taie partial chitante cu latimea de 58mm. mPOP poate fi achizitionat impreuna cu un scaner plug-and-play, dar aceasta optiune se poate adauga si ulterior.

Desi creata initial pentru micii comercianti, Star a extins interesul pentru mPOP comerciantilor de toate dimensiunile multumita Windows SDK. Fiind o solutie flexibila, mPOP este ideala pentru o gama larga de imprejurari, de la tonete de sezon pana la baruri si cafenele.

Annette Tarlton, Director de marketing la Star Micronics EMEA, declara: “Ne-a incantat sa lucram cu Ergonomic Solutions. Stativul si suportul C-Frame sunt ideale de utilizat impreuna cu mPOP pentru o solutie mPOS eleganta, compacta si individualizata pentru Retail”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 2 =