Costa-Coffee emite rapoarte cu ajutorul solutiilor POS Star Micronics

Costa Coffee a ales modelul TSP100 din gama imprimantelor POS, pentru o solutie de mare viteza cu rapoarte detaliate EPOS si E-stock in fiecare dintre cele 250 de magazine ale companiei.

Caterwide este o solutie dezvoltata de catre Crown Management Services si este bazata pe aplicatii web precum Accounting si Stock Control, MIS si controlul lanturilor de magazine. Poate fi accesata de catre personalul din magazin sau de la distanta, de pe orice calculator conectat in retea.

Caterwide a fost gandit in asa fel incat sa fie o solutie optima pentru back-office, sa nu necesite mult spatiu, sa simplifice munca lucratorilor si sa imbunatateasca valorile tranzactiilor.

TSP800 se potriveste ca o manusa pentru Costa Coffee, avand o viteza de 150mm/secunda si ocupand putin spatiu, dar mai ales pentru faptul ca poate scala si printa continut de pe format A4 in format A6. Acesta a furnizat calitatea necesara si a adus simplitate in lucru, mai ales prin functia Drop-in&Print, care face incarcarea hartiei sa fie ultra facila de fiecare data.

Steve Rix, Business Manager al Costa Coffee precizeaza ca TSP800 a fost singura imprimanta in gama sa de pret care sa indeplineasca toate cerintele acestora pentru printare de rapoarte, tichete si etichete.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 13 =