Star Micronics va anunta ca firma de solutii POS UpLinkPOS organizeaza un eveniment la Tablites in Chingford, Londra pe 22 Iunie 2016, pentru a oferi patronilor si managerilor de companii oportunitatea de a vedea la lucru mai multe sisteme mobile POS iPad care folosesc solutii de printare Star. Acesta este primul dintr-o serie de evenimente organizare de UpLinkPOS in UK.

UpLinkPOS va demonstra functionalitatea imprimantelor de bonuri Star TSP143IILAN si TSP654IIBI, dar si a solutiei cu sertar de bani si imprimanta cu Bluetooth, Star mPOP™. Acest eveniment va permite celor din retail si din industria ospitalitatii sa inteleaga caracteristicile aparatelor si beneficiile upgrade-ului la cea mai noua tehnologie mPOS.

Datorita vastei experiente in industria POS, UpLinkPOS ofera solutii personalizate dar si instalare si service de inalta calitate. Unul din clientii recenti este magazinul Tablites din Chingford, Londra. O firma care se ocupa cu comercializarea de tigari electronice, Tablites este una din numeroasele firme de acest tip care se dezvolta rapid in UK.

Datorita sistemului POS modern, Tablites Chingford a ramas in fata competitiei din zona iar afacerile au fost mai simple ca niciodata. Nemaiavand un proces greoi de vanzare si mangement, cu care se confrunta majoritatea magazinelor, cei de la Tablites se pot concentra pe afaceri si achizitionarea produselor care sunt in topul cerintelor, pentru a maximiza profiturile. Deciziile sunt usor de luat folosind cifrele reale date de sistemele puternice din back office.

Harry Finnerty, Manager de Proiect la UpLinkPOS declara: “La UpLinkPOS suntem entuziasmati sa contractam Star ca principal furnizor de hardware. Piata de POS-uri mobile este la inceput si va schimba reatail-ul si industria ospitalitatii, pentru ca sunt sisteme universale, robuste si mult mai capabile decat sistemele fixe. Cu software facut special pentru Apple iPad si periferice de suport create pentru a se conecta automat, posibilitatile sunt infinite, un sistem mai eficient si o investitie de viitor.”

Annette Tarlton, Director de Marketing la Star Micronics EMEA a adaugat: “Suntem incantati sa lucram cu UpLinkPOS pentru a furniza celor din retail si industria ospitalitatii cele mai noi tehnologii mPOS. La acest eveniment, vizitatorii vor putea sa incerce o parte din gama de solutii de printare de la Star, printre care o solutie stilata ce combina o imprimanta Bluetooth cu un sertar de bani si un suport pentru iPad, dar si o imprimanta cu Bluetooth si una cu LAN pentru clientii care au nevoie de o solutie mPOS cu un sertar de bani mai mare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 12 =