Crestere uriasa a numarului de clienti Burger King Norvegia a determinat trecerea la TSP700 de la Star

Dupa infiintarea sa in 1954, Burger King a devenit unul dintre principalele lanturi de fast-food la nivel mondial. In prezent compania detine peste 11.100 restaurante in 65 de tari.

Avand obiectivul de a le oferi clientilor in cel mai scurt timp produsele alimentare preparate, Burger King acorda o atentie deosebita sistemelor IT si echipamentelor POS utilizate in cadrul lantului sau de restaurante. Din acest motiv, Burger King Norvegia, detinut de compania de succes  Umoe Catering AS din zona de ospitalitate, a decis sa achizitioneze pentru toate cele 28 de restaurante din tara echipamente POS de inalta performanta, fiabile, robuste si de mare viteza pentru a putea satisface cat mai bine nevoile numarului tot mai mare de consumatori. Una dintre aceste solutii hardware de care se bucura in prezent reteaua de restaurante Burger King Norvegia este si imprimanta de top TSP700 de la Star Micronics.

TSP700 este o imprimanta termica de calitate superioara, cu o viteza ridicata de printare, ce ofera utilizatorilor caracteristici avansate precum posibilitatea de a imprima etichete, coduri de bare si tichete, simultan cu capacitatea de a produce si cupoane bazate pe achizitiile clientilor. Acest lucru este posibil cu ajutorul functiei AutoLogo™ care ofera posibilitatea crearii de campanii promotionale instant, fara a fi nevoie de modificari software costisitoare.

Terje Holte din cadrul companiei Umoe Catering a observat imediat beneficiile introducerii imprimantei Star TSP700 in cadrul lantului de restaurante Burger King Norvegia, declarand astfel ca „TSP700 ofera in mod evident o performanta consistenta si de mare incredere, dovedind ca poate face fata unui volum mare de aplicatii. In mediul foarte aglomerat al restaurantelor este necesara o imprimanta care sa poata oferi la o viteza foarte mare de lucru o calitate foarte buna a print-ului, fara intreruperi nedorite. Toate acestea le-am descoperit in imprimanta TSP700 de la Star Micronics! ”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × one =