In lumea restaurantelor exista o mare presiune nu doar pentru mentinerea business-ului, ci mai ales pentru a-l creste. Apar tot mai multe restaurante, care se evidentiaza atat prin specificul gastronomiei si design, cat si prin modalitati de modernizare. De aceea, este important sa fii mereu inaintea competitiei si, totodata, sa fii constant in mintea clientilor.

1. Introdu optiunea de comanda online

Serviciile de comanda online sunt din ce in ce mai folosite deoarece aduc o serie de avantaje, cum ar fi:

2. Lanseaza un program sau o aplicatie mobila pentru fidelizarea clientilor

86% dintre clientii din intreaga lume sustin ca apreciaza programele de loialitate datorita punctelor pe care le pot acumula si folosi pentru diverse discounturi. Asa ca un program de fidelizare ajuta nu doar la atragerea si pastrarea clientilor, ci ofera singuranta unor incasari in mod repetat si stabilitatea brandului.

Pentru o imagine mult mai buna a restaurantului tau pe piata, iti recomandam crearea unei aplicatii pentru mobil in care clientii se pot inscrie intr-un program de fidelizare si pot fi la curent cu toate noutatile din restaurantul tau.

3. Integreaza o solutie de crestere a eficientei

Indiferent ca gestionezi operatiunile intr-un restaurant de tip fine dining sau unul clasic, rapiditatea cu care servesti clientii este esentiala. O modalitatea de a creste eficienta este sa integrezi solutia de printare bonuri fiscale potrivita. Star a creat special pentru restaurante solutia formata dintr-o imprimanta termica de bonuri, Star MCP31, si un software care functioneaza ca un instrument de marketing – PromoPRNT pentru crearea de bonuri fiscale cu diverse promotii sau discounturi.

De ce sa folosesti imprimanta termice STAR MCP31:

Imprimanta STAR MCP31 printeaza bonuri cu o latime maxima de 80 mm la o viteza de 250 mm/secunda, latimea de printare maxima fiind de 72 mm. Din punct de vedere al conectivitatii, imprimanta dispune de interfete USB, USB Host, Ethernet si de un port pentru conectarea unui sertar de bani.

Indiferent ce alegi pentru restaurantul tau, este important sa retii ca orice decizie prin care poti sa inovezi iti ajuta business-ul sa creasca intr-un ritm mult mai alert intr-o industrie dominata de concurenta acerba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =