La RBTE, care se desfasoara la Londra, in perioada 8–9 mai, alaturi de producatorul international de imprimante Star Micronics va fi si Abacus, care va prezenta software-ul Lottery Everywhere.

Lottery Everywhere ofera un numar foarte mare de optiuni de achizitie pentru jucatori, permitandu-le sa joace oriunde fac cumparaturi: in magazine, online sau M-commerce. Sistemul este rapid, sigur si fiabil si faciliteaza interactionarea jucatorilor cu loteriile oriunde. Astfel, loteriile pot fi integrate in cumparaturile uzuale ale clientilor din orice magazin, cu ajutorul sistemelor si proceselor de vanzare deja existente.

Datorita acestui sistem, organizatorii de loterii isi pot creste vanzarile catre jucatorii existenti, care apreciaza confortul de a juca fara a trebui sa stea la cozi suplimentare, pot atrage noi jucatori si pot interactiona mai bine cu jucatorii ocazionali.

Lottery Everywhere ofera clientilor posibilitatea sa joace la orice casa de marcat din magazine. Pentru organizatorii de loterii, sistemul da posibilitatea crearii de continut nou si jocuri inovatoare. Pe masura ce cumparaturile sunt procesate, clientii pot alege un loz de pe raft, casierul le poate oferi sansa sa joace cu ajutorul unui buton plasat in spatiul de vanzare, fie prin interactiunea cu display-ul echipamentului de autoservire. Consumatorul selecteaza jocul dorit: un loz binecunoscut, un nou tip joc cu castig instant, un premiu instant in numerar, un voucher sau o promotie ori unul dintre noile jocuri propuse de Abacus, cum ar fi Bill Paid.

Pentru imprimarea biletelor de loterie, Abacus a selectat versatilul model TSP700II de la Star, o imprimanta care combina viteza mare cu functionalitatea superioara. Capabila sa printeze cu 250mm/secunda si cu spatiu pentru role cu diametrul de 100mm, TSP700II ofera o eficienta crescuta cu pana la 60% la utilizarea rolelor standard de 80mm, astfel ca este ideala pentru loterii, economisind timp si reducand costuri.
Phil Bradley, Product Development Manager al Abacus Solutions Development Limited, spune: “Abacus apreciaza invitatia de a se alatura companiei Star Micronics la standul lor la RBTE 2017. Este o mare oportunitate pentru noi sa putem expune produsele noastre potentialilor clienti care viziteaza expozitia. Am colaborat cu Star Micronics acum ceva timp, au solutii inovatoare si este o placere sa colaboram cu ei”.

Annette Tarlton, Marketing Director, Star Micronics EMEA adauga: “Suntem incantati sa avem o companie inovatoare in domeniul organizarii de loterii precum Abacus la standul nostru la RBTE 2017. Avantajul major al sistemului propus de Abacus este designul modular astfel ca este scalabil pentru orice tip de loterie. Prin utilizarea TSP700II de la Star operatorii beneficiaza de o solutie compacta si eficienta de tiparire a biletelor, care completeaza in mod ideal flexibilitatea si fiabilitatea solutiei Abacus.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =