La Restaurant Show 2018 (1-3 octombrie 2018, Olympia, Londra), la standul US19, Goodtill va prezenta sistemul sau intuitiv iPad POS cu functionalitati de top dedicate industriei HoReCa alaturi de imprimantele Star TSP143IIIBI și TSP143IIIU.

Combinand tablete cu software de ultima generatie, tehnologia Cloud si echipamente Star, sistemul POS de la Goodtill ofera functionalitate si stil. Conceput pentru a ajuta companiile de toate dimensiunile sa-si desfasoare operatiunile mai eficient, sistemul ofera functii inovatoare, inclusiv sincronizare in cloud si offline, configurare completa, raportare, management multiplu, integrare cu platforme si tehnologii terte, gestionarea inventarului si afisare separata pentru clienti.

In afara de simplificarea platilor, modulele integrate si functiile de raportare permit unei companii sa acceseze date complete, de la gestiunea stocurilor si pana la vanzari si marje de profit. Furnizeaza, deci, acele informatii sensibile care ajuta orice business sa functioneze fara probleme si care ii ofera avantajele competitive necesare cresterii.

Usor de configurat si ideal pentru a fi folosit zilnic, sistemul este simplu de personalizat, iar functiile acestuia pot fi accesate oricand, de oriunde. Mai mult, toate rapoartele livrate in timp real pot fi accesate pe loc (inclusiv din mai multe locatii) sau de la distanta.

“Goodtill POS pentru HoReCa este foarte usor de instalat, iar meniul intuitiv ii permite sa fie facil de utilizat. Avand pachete dedicate, personalizabile pentru restaurante, pub-uri, cafenele, magazine fast-food si chiar food trucks, oferim unul dintre cele mai complexe instrumente pentru afacerea dumneavoastra. Si, oriunde v-ati afla, ramaneti la curent cu tot ce trebuie sa stiti pentru a va conduce business-ul eficient”, a declarat Oliver Rowbory, director la Goodtill.

Fiind cel mai nou model al seriei TSP100 futurePRNT, Star TSP143IIIU este singura imprimanta cu port USB care comunica si incarca simultan si direct prin intermediul cablului oferit de Apple dispozitive precum iPad, iPod sau iPhone.

Imprimanta Star TSP143IIIBI include o functie AutoConnect pentru iOS care asigura functionare continua. Avand o viteza de imprimare de 250 mm/secunda, un cutter garantat sa reziste la 2 milioane de taieri si posibilitatea de a functiona cu hartie foarte subtire, imprimanta poate reduce costurile de operare pentru utilizator. Pentru o si mai mare economie din punct de vedere al costurilor, imprimanta include o sursa de alimentare interna alaturi de un kit de montare verticala.

Annette Tarlton, director de marketing Star Micronics EMEA, adauga: “Suntem incantati de acest parteneriat cu Goodtill prin care vom oferi industriei HoReCa un sistem POS performant si intuitiv, alaturi de echipamente inovatoare. Pe langa functionalitatile specifice imprimantelor, TSP143IIIU USB inlatura insecuritatea conexiunii fara fir si combina flexibilitatea si costurile reduse ale tabletelor POS cu fiabilitatea POS-urilor traditionale.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + 12 =