Echipa de management Star Micronics din cadrul biroului din Frankfurt il include acum si pe dl Andreas Bieber in functia de Business Development Manager, Star Micronics EMEA

Dl Bieber va sprijini directorul general al filialei germane, dl Morihito Suzuki pentru consolidarea prezentei Star pe piata germana. Bieber se va concentra pe imbunatatirea parteneriatelor cu utilizatorii finali si cu companiile de dezvoltare si comercializare a aplicatiilor specifice punctelor de vanzare (independent software vendors – ISV) pentru a creste vanzarile de produse Star in combinatie cu software POS. Rolul sau include evaluarea cererii de pe piata, dezvoltarea si aplicarea unei strategii de promovare prin participarea la targuri, expozitii si alte evenimente de profil.

Andreas Bieber are o experienta de 15 ani in distributia de software oferit de furnizori nationali si internationali, o expertiza utila pentru a gestiona prezenta Star pe piata emergenta mPOS.

“Sunt foarte incantat sa il intampin pe Andreas Bieber la sucursala germana Star Micronics intr-un moment de crestere semnificativa pentru noi. Experienta sa si cunoasterea detaliata a industriei de software sunt instrumente valoroase care vor ajuta Star sa se extinda in continuare pe piata germana”, a comentat Morihito Suzuki, directorul general al sucursalei, Star Micronics EMEA.

Bieber a adaugat: “Sunt nerabdator sa particip activ la consolidarea prezentei Star Micronics pe piata germana si, in special, sa contribui la imbunatatirea pozitiei de lider pe piata mPOS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × four =