Etichetare si coduri de bare

Gama Star de imprimante de etichete se remarca prin cel mai bun raport calitate-pret existent pana acum pe piata solutiilor de printare. Imprimantele de etichete Star sunt fiabile si eficiente si ofera o grafica de inalta calitate.
Aplicabilitatea extinsa a acestora le face potrivite pentru o multime de retaileri din diverse domenii de activitate. Imprimantele de etichete pot fi folosite pentru diverse aplicatii industriale, cum ar fi serviciile de livrare, shelf edge, ID si depozite.

Compacte si usor de folosit, gama Star Micronics de imprimante fixe si mobile pentru etichete si coduri de bare sunt usor de integrat in cadrul punctului de lucru sau punctului de vanzare datorita optiunilor extinse de conectivitate, fie prin fir, fie wireless. La optiunile de conectivitate se adauga existenta unor drivere complexe care au aplicabilitate pentru o mare varietate de platforme.

coduridebare

SM-L200

Imprimanta mobila BLE (58mm) pentru printat etichete si chitante, compatibila cu iOS, Android si Windows.

Detalii

SM-T400i

Imprimanta robusta, mobila, pentru chitante si etichete de 112mm, cu MFI Bluetooth

Detalii

TSP650II

Un model POS versatil pentru printat chitante, cu numeroase optiuni de conectivitate

Detalii

TSP700II

Imprimanta multifunctionala de 80mm pentru printat chitante, etichete, coduri de bare si bilete

Detalii

TSP800II

Multifunctionala format lat (112mm) pentru coduri de bare, etichete, chitante si tichete

Detalii

FVP10

Imprimanta de chitante si etichete pentru pozitionat sub tejghea, cu operare frontala. Versiune cu Bluetooth disponibila.

Detalii